Мешканка США звернулася до суду з позовом, в якому стверджується, що Apple обманює клієнтів з приводу розміру і дозволу екранів iPhone X, XS XS і Max. Мешканка Каліфорнії Кортні Девіс вважає, що реклама Apple влаштована так, щоб приховати наявність вирізу на передній панелі, пише Apple Insider. Навіть по фото видно, що яблучна корпорація вибрала темні шпалери на робочий стіл смартфона, які вміло приховують наявність вирізу на екрані.

Як стверджує Девіс, реклама Apple організована так, щоб приховати наявність вирізу iPhone XS. У позові також стверджується, що Apple використовує оманливі маркетингові зображення, наприклад такі, що зображують iPhone XS XS і Max з шпалерами, які оточують вирізи чорним. Для тих, хто ніколи не цікавився продукцією Apple це неприємний сюрприз, враховуючи ціну девайсів.

У своїй заяві Девіс також пише, що Apple неправильно рахує кількість пікселів в смартфоні. На її думку, компанія не повинна враховувати пікселі по кутах пристрою, тому що вони закруглені.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жінка сподівається, що до її позовом приєднаються і інші власники iPhone XS XS і Max.

Нагадаємо, що нові 13 грудня компанія Huawei представила новий бюджетник Huawei P Smart. Серед іншого, варто відзначити досить непогані характеристики, але збереглася приємна ціна. Екран близько 6 дюймів, а задня основна камера подвійна. Що стосується ціни, аналітики прогнозують вартість близько 200-300 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережу потрапили перший знімки чохла для Samsung Galaxy M20, які розкрили всі головні фішки пристрою. Варто відзначити, що девайс отримає подвійну вертикальну камеру, а також сканер відбитків пальців. Аналітики повідомляють, що цей бюджетний девайс, так що на топові характеристики сподіватися не варто.

Знай.uа писав, що Apple нарешті випустила iOS 12.1.2, яка виправила всі баги з попередньої версії. Варто відзначити, що власники смартфонів від яблучної корпорації не могла користуватися бездротовою мережею через помилку при оновленні, яке відключало роботу модему.