Багато фанатів продукції Google відмінно пам'ятають, що кілька років тому цей виробник електроніки створював і запустив у продаж мобільні пристрої з лінійки Nexus. До речі, смартфони хоч і були дуже дорогими за мірками Android-девайсів, вони володіли топової начинкою, а також новим Android, адже саме Google і є власником “зеленого робота”,

Судячи з усього, телефони з модельного ряду Pixel 3, а таких на ринку всього два, вкрай погано продаються, тому виробник вже ось-ось представить публіці новинку, яка стане бюджетної версією топових смартфонів від пошуковика. До речі, девайс отримає назву Google Pixel 3 Lite, а до її появи на полицях магазинів вже підготовлено буквально все, тому як фотографії цього телефону почали надходити від виробників аксесуарів.

Смартфон Google Nexus зразка 2018 року, отримає 5,56-дюймовий екран з роздільною здатністю Ful HD + (2240 на 1080 пікселів), восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 710 з тактовою частотою 2,2 ГГц, доповнений графікою Adreno 616 і 4 ГБ оперативної пам'яті. Що стосується ціни, девайс буде продаватися за ціною в районі 200-300 доларів, в залежності від модифікації. Таким чином, компанія сподівається збільшити кількість проданих смартфонів за рік, створюючи більш доступні девайси.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що нові 13 грудня компанія Huawei представила новий бюджетник Huawei P Smart. Серед іншого, варто відзначити досить непогані характеристики, але збереглася приємна ціна. Екран близько 6 дюймів, а задня основна камера подвійна. Що стосується ціни, аналітики прогнозують вартість близько 200-300 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережу потрапили перший знімки чохла для Samsung Galaxy M20, які розкрили всі головні фішки пристрою. Варто відзначити, що девайс отримає подвійну вертикальну камеру, а також сканер відбитків пальців. Аналітики повідомляють, що цей бюджетний девайс, так що на топові характеристики сподіватися не варто.

Знай.uа писав, що Apple нарешті випустила iOS 12.1.2, яка виправила всі баги з попередньої версії. Варто відзначити, що власники смартфонів від яблучної корпорації не могла користуватися бездротовою мережею через помилку при оновленні, яке відключало роботу модему.