Інсайдерська інформація про те, що корпорація Apple планує випустити і презентувати SE 2, періодично з'являлася ще з весни поточного року, однак вона не підтвердилася. Інсайдери були впевнені, що девайс покажуть на презентації в жовтні. Однак, на подив публіки, SE 2 так і не з'явився на прилавках. Нещодавно про новинку знову заговорили користувачі Мережі.

За інформацією інсайдерів, SE 2 буде презентований у березні 2019 року, а в продажу він повинен з'явитися до кінця весни того ж року. До речі, швидше за все, він буде бюджетним. Але, варто зазначити, що для Apple бюджетної має трохи інший характер - ціна за девайс буде близько 500 доларів. За ці гроші можна купити флагманський китайський смартфон від Xiaomi, який зможе скласти конкуренцію самому iPhone XS Max.

Цей гаджет повинен скласти конкуренцію найдешевшої моделі з представлених в цьому році – iPhone XR. Очікується, що новий смартфон буде оснащений дисплеєм, який займе до 85 відсотків передньої панелі, а також технологією розпізнавання особи Face ID. Цілком можливо, що він отримає функцію бездротової зарядки, якщо задню панель зроблять скляну.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Вартість та докладні характеристики гаджета поки невідомі. За припущенням експертів, він повинен надійти в продаж за ціною близько 15 000 гривень. У випадку більш високу ціну успішність продажів SE 2 в Україні, Індії та Китаї може стояти під питанням.

Нагадаємо, що голова Xiaomi представив девайс, частиною фото якого дражнив фанатів компанії. Як виявилося, цим девайсом виявилася гарнітура для караоке, яка складається з навушників і мікрофону. Про ціну і дату виходу поки нічого не відомо, так що залишається чекати дебюту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що гибкий смартфон від Samsung Galaxy F отримає цілих 2 акумулятора. Судячи з усього, компанія так і не змогла домогтися того, щоб акумулятор згинався разом зі смартфоном. Варто зазначити, що випадки вибухів смартфонів вже були, причому вони пов'язані саме зі смартфонами Samsung.

Знай.uа писав, що на компанію Apple подали в суд за обман користувачів. Судячи з позовом, яблучна корпорація під час анонса iPhone XS Max і iPhone XS використовувала темні шпалери, щоб на фото рамка в дисплеї була непомітною. У позові стверджується, що таким чином яблучна компанія обманює користувачів. Подивимося, як на цей раз спробує викрутитися Apple.