Порівняно недавно компанія OnePlus представила смартфон 6T McLaren Edition, який, крім 10 ГБ оперативної пам'яті, оснащений новітньою технологією зарядки акумулятора – Warp Charge 30.

до Речі, з нуля до 50 відсотків заряду він заряджається всього за 20 хвилин. Це абсолютний рекорд, а весь секрет в потужній зарядці, якої вистачить зарядити навіть повноцінний ноутбук.

Warp Charge 30 – це 30-ватне зарядний пристрій, яке може передавати більше струму, ніж звичайні адаптери з підтримкою швидкої зарядки. До речі, виробник заявив, що навіть при такій потужній подачі енергії, смартфон не гріється, адже подача струму постійно регулюється. Інженерам OnePlus довелося змінити механізми безпеки OnePlus 6T McLaren Edition від перепадів напруги. Про акумуляторі теж подбали, і він теж не буде нагріватися, на відміну від Galaxy Note 7, яка вибухала при зарядці.

В результаті, OnePlus 6T McLaren можна повністю зарядити всього за одну годину, якщо не користуватися пристроєм.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Виробник також зазначив, що Warp Charge 30 не буде заряджати інші пристрої компанії з такою ж швидкістю, як у випадку з OnePlus 6T McLaren. До речі, ціна смартфона близько 700 доларів.

Нагадаємо, що голова Xiaomi представив девайс, частиною фото якого дражнив фанатів компанії. Як виявилося, цим девайсом виявилася гарнітура для караоке, яка складається з навушників і мікрофону. Про ціну і дату виходу поки нічого не відомо, так що залишається чекати дебюту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що гибкий смартфон від Samsung Galaxy F отримає цілих 2 акумулятора. Судячи з усього, компанія так і не змогла домогтися того, щоб акумулятор згинався разом зі смартфоном. Варто зазначити, що випадки вибухів смартфонів вже були, причому вони пов'язані саме зі смартфонами Samsung.

Знай.uа писав, що на компанію Apple подали в суд за обман користувачів. Судячи з позовом, яблучна корпорація під час анонса iPhone XS Max і iPhone XS використовувала темні шпалери, щоб на фото рамка в дисплеї була непомітною. У позові стверджується, що таким чином яблучна компанія обманює користувачів. Подивимося, як на цей раз спробує викрутитися Apple.