Компанія Apple може випустити смартфон з підтримкою технологій Face ID Touch ID одночасно. Вона отримала новий патент, в якому описується майбутній iPhone, що об'єднує обидві ці технології аутентифікації. Немає сумнівів, що цей смартфон стане найбільш захищених у світі.

У першій частині патенту описуються проблеми, пов'язані з двовимірними системами розпізнавання осіб. Саме із-за них компанія розробила і реалізувала в камері TrueDepth систему тривимірного сканування для своєї функції Face ID, яка з'явилася в смартфонах, починаючи з iPhone X. Однак, за час після виходу iPhone X, яблучна корпорація сильно поліпшила систему, яка тепер практично безпомилково сканує користувача, який хоче проникнути в смартфон.

Інша частина патенту описує можливість використання Face ID Touch ID в одному пристрої. Смартфон спочатку намагається використовувати Face ID, у разі невдачі пропонуючи ввести відбиток пальця і задіяти Touch ID. До речі, сам сканер не будуть впроваджувати під екран. Судячи з патентом, кнопка знову повернеться на смартфони.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що голова Xiaomi представив девайс, частиною фото якого дражнив фанатів компанії. Як виявилося, цим девайсом виявилася гарнітура для караоке, яка складається з навушників і мікрофону. Про ціну і дату виходу поки нічого не відомо, так що залишається чекати дебюту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що гнучкий смартфон від Samsung Galaxy F отримає цілих 2 акумулятора. Судячи з усього, компанія так і не змогла домогтися того, щоб акумулятор згинався разом зі смартфоном. Варто зазначити, що випадки вибухів смартфонів вже були, причому вони пов'язані саме зі смартфонами Samsung.

Знай.uа писав, що на компанію Apple подали в суд за обман користувачів. Судячи з позовом, яблучна корпорація під час анонса iPhone XS Max і iPhone XS використовувала темні шпалери, щоб на фото рамка в дисплеї була непомітною. У позові стверджується, що таким чином яблучна компанія обманює користувачів. Подивимося, як на цей раз спробує викрутитися Apple.