Компанія Huawei представила смартфони четвертого покоління лінійки Nova на заході в Китаї. Новинка виділяється сенсорами потрійного основної камери і отвором в екрані. На сьогоднішній день це один з перший смартфонів у світі, який отримав виріз в екрані камери.

У верхньому лівому куті передбачено невелике отвір діаметром 4,5 мм. В цій "дірці" розташовується 25-мегапіксельна камера: затверджується, що застосований найменший в галузі модуль - розміром всього 3,05 мм. до Речі, Samsung представила смартфон з діркою в екрані, але у моделі від Huawei виріз менше.

На задній панелі смартфона Huawei Nova 4 розташований вертикальний потрійний модуль камери. В доповнення до основного модуля камери, пропонуються модуль з ширококутним об'єктивом і допоміжний модуль для створення ефекту боке. До речі, основна камера має 48 мп, а фронтальна - 16 мп.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У пристрої застосовується процесор Kirin 970. Таким чином, девайс отримає 8 гб оперативної пам'яті, а також 128 гб внутрішньої.

Модель Nova 4 буде коштувати 3399 юанів, тобто близько $490 за модель з зазначеними вище характеристиками.

Нагадаємо, що голова Xiaomi представив девайс, частиною фото якого дражнив фанатів компанії. Як виявилося, цим девайсом виявилася гарнітура для караоке, яка складається з навушників і мікрофону. Про ціну і дату виходу поки нічого не відомо, так що залишається чекати дебюту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що гнучкий смартфон від Samsung Galaxy F отримає цілих 2 акумулятора. Судячи з усього, компанія так і не змогла домогтися того, щоб акумулятор згинався разом зі смартфоном. Варто зазначити, що випадки вибухів смартфонів вже були, причому вони пов'язані саме зі смартфонами Samsung.

Знай.uа писав, що на компанію Apple подали в суд за обман користувачів. Судячи з позовом, яблучна корпорація під час анонса iPhone XS Max і iPhone XS використовувала темні шпалери, щоб на фото рамка в дисплеї була непомітною. У позові стверджується, що таким чином яблучна компанія обманює користувачів. Подивимося, як на цей раз спробує викрутитися Apple.