Шановний у вузьких колах інсайдер Ice universe виклав дві фотографії, які дозволяють оцінити, наскільки виріз під фронтальну камеру на екрані Samsung Galaxy S10 буде менше, ніж у Galaxy A8s. Так, і хоча отвори в дисплеї для камери тільки з'являються на смартфонах, деякі користувачі залишилися незадоволеними зовнішнім виглядом Galaxy A8s, у якого ця діра досить велика.

Samsung Galaxy A8s був анонсований кілька днів тому, виробник не розповів про те, яким є діаметр вирізу під фронтальну камеру. Однак, анонсований Huawei Nove 4 має помітно меншу діру під камеру, так що корейської корпорації є куди прагнути.

Неофіційні джерела раніше говорили, що виріз в екрані Samsung Galaxy S10 буде менше, ніж у Galaxy A8s. Називалося навіть більш-менш конкретне значення: на 2-3 мм менше, ніж 6,7 мм у Galaxy A8s.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Точних даних немає, але дані фотографії підтверджують, що отвір під фронтальну камеру в Samsung Galaxy S10 буде мати менший діаметр. Залишається сподіватися, що на якості знімків це не позначиться. Немає сумнівів, що камера буде набагато краще, ніж бюджетного Galaxy A8s.

Samsung Galaxy S10 повинні представити на MWC 2019, а ціна буде явно перевищувати 1000 доларів.

Нагадаємо, що компанія OnePlus представила смартфон, який здатний похвалитися найшвидшої у світі зарядкою. Девайс здатний заряджатися до 50% всього за 20 хвилин. Таким чином, пристрій обійшло за показниками хвалений iPhone XS Max, а також Pixel 3 XL і Samsung Galaxy Note 9. До речі, новинка обійдеться всього в 600 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple планує випустити iPhone SE 2. Фанати старих смартфонів давно очікують виходу цієї новинки. Раніше ходили чутки, що це пристрій представлять в жовтні 2018 року, однак, цього не сталося. Сама компанія планує показати девайс вже навесні 2019 року. До речі, девайс буде коштувати відносно дешево. Інсайдери прогнозують ціну близько 14 000 гривень.

Знай.uа писав, що компанія Apple залишила власників продукції Apple приємний сюрприз. При покупці Apple Watch, необхідно ввести свою дату народження. Коли цей день настане, на екрані годин з'являться святкові кульки, які полетять поверх циферблата. Такий собі приємний сюрприз для тих, хто любить продукцію яблучної корпорації.