Дизайнер Ендрю Кім, який спроектував салон Tesla Roadster 2, Semi, S, X, Y і 3, а також брав участь у створенні інтерфейсу Windows 10, перейшов працювати в Apple. Звичайно, подібний перехід дизайнера автомобілів породить чутки про те, що Apple знову зайнялася розробкою власних авто, причому безпілотних, як у Tesla.

Його профіль в LinkedIn говорить, що він приєднався до компанії в грудні цього року, а його Instagram підтверджує, що його перший день роботи в Apple Park був в минулий вівторок.

Ендрю Кім став відомим завдяки майстерному переосмислення мови дизайну Майкрософт. Після трьох з половиною років в компанії Кім перейшов у Tesla. Вже в 2017 році, він почав розробку салону для Tesla 3, яка стала досить популярним і елегантним автомобілем.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За наявними відомостями, Apple виявляла інтерес до автономних автомобілів протягом багатьох років, але, як повідомляється, вона закрила команди, які працюють над фізичною апаратним забезпеченням автомобіля, ще в 2016 році.

Тім Кук нещодавно пояснив, що амбіції компанії ширше, ніж автомобілі, підкресливши важливість "автономних систем". Не виключено, що Ендрю займеться створенням для дизайну власного авто для Apple, адже характерні риси між продукцією обох компаній дуже схожі.

Нагадаємо, що компанія OnePlus представила смартфон, який здатний похвалитися найшвидшої у світі зарядкою. Девайс здатний заряджатися до 50% всього за 20 хвилин. Таким чином, пристрій обійшло за показниками хвалений iPhone XS Max, а також Pixel 3 XL і Samsung Galaxy Note 9. До речі, новинка обійдеться всього в 600 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple планує випустити iPhone SE 2. Фанати старих смартфонів давно очікують виходу цієї новинки. Раніше ходили чутки, що це пристрій представлять в жовтні 2018 року, однак, цього не сталося. Сама компанія планує показати девайс вже навесні 2019 року. До речі, девайс буде коштувати відносно дешево. Інсайдери прогнозують ціну близько 14 000 гривень.

Знай.uа писав, що компанія Apple залишила власників продукції Apple приємний сюрприз. При покупці Apple Watch, необхідно ввести свою дату народження. Коли цей день настане, на екрані годин з'являться святкові кульки, які полетять поверх циферблата. Такий собі приємний сюрприз для тих, хто любить продукцію яблучної корпорації.