Не так давно компанія Ubisoft зробила анонс гри Far Cry: New Dawn, вона стала сиквелом шутера Far Cry 5.

Розробники зазначили на презентації, що події нової гри розгортатимуться на тій самій місцині (округ Хоуп, штат Монтана) за 17 років після подій оригінальної Far Cry 5. Проте не всі ці зміни є суттєвими.

Скріншоти з гри

Зробив повідомлення Overclockers.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Far Cry 5: безсмертний індик і лопата-бомба - найкурйозніші баги гри.

В одному із своїх відео YouTube-блогер Cycu1 оглянув всі зміни нового шутера.

Виявилося, що ігрова карта, а також моделі об'єктів і розташування в Far Cry: New Dawn багато в чому збігаються з Far Cry 5. Вони відрізняються лише за антуражем та текстурами.

Дивіться відео огляду гри Far Cry: New Dawn -


З одного боку, це є цілком логічним кроком з огляду на передісторію світу. Але ж з іншого боку, попереднє замовлення Far Cry: New Dawn в українському Steam буде коштувати 780 гривень, тоді як стандартна версія Far Cry 5 продається за 845 грн.

Скріншот з гри

Вартість Far Cry: New Dawn виглядає трохи завищеною, як за тривіальну переробку вже наявних матеріалів. Тим більш Ubisoft вже не вперше грішить подібними трюками.

Ubisoft дозволить геймерам вирішити долю Far Cry 6.

Far Cry 3: Blood Dragon використала контент Far Cry 3, а в Far Cry Primal карта світу багато в чому була взята з попередньої частини серії Far Cry 4. Але все ж таки, у випадку з Blood Dragon розробники прямо заявляли про перенесення елементів з Far Cry 3 і оголосили з самого початку низьку ціну. А ситуація з Far Cry Primal і Far Cry: New Dawn виглядає ну зовсім інакше.

Скріншот з гри

Доречі, в продажу Far Cry: New Dawn з'явиться 15 лютого для ігрових платформ PlayStation 4, ПК і Xbox One.

Нагадаємо, раніше популярність Far Cry 5 шокувала навіть самих розробників.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ubisoft воскресить шпигунську гру Splinter Cell.

Також "Знай.uа" писав, що Assassin's Creed Odyssey: Ubisoft представила продовження культової гри.