Оновлення компанії Microsoft October 2018 для Windows Update 10 до цього часу більше півроку перебувала у стані тестування, але йому так і не вдалося врятувати ОС. Користувачі зіткнулися з тим, що з комп'ютера пропали користувальницькі дані, причому зі стандартних папок.

Однак 18 грудня в компанії Microsoft заявила, що зараз встановити оновлення October 2018 Update на комп'ютери та планшети під управлінням Windows 10 можуть всі користувачі, причому абсолютно безкоштовно. Для цього потрібно запустити «Центр оновлення Windows» і погодитися з установкою. При цьому протягом тижня десята «вінда» сама завантажить оновлення, незалежно від бажання користувача.

За словами розробників, на цей раз найсвіжіше ПЗ є стабільним. Тепер у ньому немає помилок, які могли б порушити роботу комп'ютера. Крім того, при установці October 2018 на Windows Update 10 всі файли і дані зберігаються, також як і встановлені додатки.

Варто відзначити, що новітнє програмне забезпечення принесло разом з собою і покращений зовнішній вигляд, а також ряд нових можливостей, що полегшують роботу за комп'ютером.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Завантажити Windows 10 October 2018 Update можна з офіційного сайту американської корпорації. Цікаво, що всі користувачі десятої «вінди», які не хочуть встановлювати її «з нуля», можуть зробити установку «по повітрю» зі збереженням усієї інформації.

Нагадаємо, компанія Microsoft заявила про те, що випустила нову Windows 95, яка виявилася… звичайним теплим светром. Цей продукт спеціально приурочили до Різдва для фанатів ОС.

Як повідомляв портал Знай.uа, турецький дизайнер Камер Каан Авдан (Kamer Kaan Avdan) представив бачення наступного покоління операційної системи з переважанням Fluent Design - Windows 11.

Також портал Знай.uа писав, що на проекті операційної системи Windows 10 поставили хрест, а всіх працівників, які вдосконалювали «десятку» перевели на роботу над створенням нової версії «вінди», яка отримає приставку Lite.