Виробники чохлів часто стають джерелами витоків щодо дизайну смартфонів. Не секрет, що виробник смартфонів показує зовнішній вигляд своєї новинки, щоб творці чохлів встигли виготовити свою продукцію ще до анонсу смартфона. На цей раз в мережі опублікували фото Huawei P30 і P30 Pro, китайський виробник активно готує до випуску.

Рендери демонструють основні особливості дизайну смартфонів. Обидві моделі отримають краплеподібні вирізи дисплеїв, а не точкові, як передбачалося раніше. І хоча цей виріз не такий жахливий, як у iPhone XS Max, він змінює зовнішній вигляд смартфона, причому не в кращу сторону. Наприклад, деякі виробники вже використовують дірки в екрані камери.

Huawei P30 очікується потрійна камера з компонуванням, схожим на торішній Huawei P20 Pro. Якщо новий смартфон отримає камеру такої ж якості - він стовідсотково стане одним із фаворитів на ринку смартфонів в 2019 році. До речі, Huawei P30 Pro отримає навіть не потрійну, а основну камеру з чотирма модулями і потужної спалахом, який розташували збоку.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Офіційний дебют Huawei P30 і P30 Pro очікується в березні 2019 року.

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi планує випустити новий смартфон, який стане першим смартфоном в лінійці Play. Швидше за все, це зовсім не ігровий смартфон, але потужності і заряду акумулятора вистачить з головою, щоб насолодитися грою. До речі, вартість девайса всього 300 доларів, що не може не радувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову викликають до суду. На цей раз вони не зможуть викрутитися, адже їх спіймали на “гарячому”. Власники iPhone X заявили, що яблучна компанія спеціально завищує характеристики смартфона. Наприклад, якість смартфона набагато гірше заявленого, а Apple про це не сказала ні слова.

Знай.uа писав, що корпорація Google вирішила розширити свої володіння, і на цей раз планує побудувати новий офіс за 1 млрд. доларів. Варто зазначити, що днями раніше точно таке ж повідомлення опублікувала і компанія Apple, яка так само витратить мільярд доларів на будівництво нового офісу для збільшення кількості співробітників і робочих місць.