Нещодавно компанія Ubisoft анонсувала гру Far Cry: New Dawn, яка стала сиквел шутера Far Cry 5. Так, і хоча 5 частина не дуже сподобалася публіці, фанати сподіватися, що ця частина не буде мати в собі всіх недоліків попередньої. На презентації розробники відзначили, що події нової гри будуть розвертатися на тій же місцевості (округ Хоуп, штат Монтана) через 17 років після подій оригінальної Far Cry 5. Проте не всі ці зміни суттєві, так що практично нічого з 5 частини не з'явиться в новій.

YouTube-блогер Cycu1 в одному зі своїх відео оглянув всі зміни нового шутера.

Як виявилося, ігрова карта, а також розташування і моделі об'єктів в Far Cry: New Dawn багато в чому збігаються з Far Cry 5. Вони відрізняються тільки текстурами і антуражем.

З одного боку, це цілком логічний крок, враховуючи передісторію світу. А з іншого боку, за передзамовлення Far Cry: New Dawn в українському регіоні Steam просять 780 гривень, тоді як стандартна версія Far Cry 5 продається за 845 грн.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Будемо сподіватися, що розробники хоч і не створювали карту з нуля, але хоч порадують новим контентом, персонажами, і NPC.

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi планує випустити новий смартфон, який стане першим смартфоном в лінійці Play. Швидше за все, це зовсім не ігровий смартфон, але потужності і заряду акумулятора вистачить з головою, щоб насолодитися грою. До речі, вартість девайса всього 300 доларів, що не може не радувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову викликають до суду. На цей раз вони не зможуть викрутитися, адже їх спіймали на “гарячому”. Власники iPhone X заявили, що яблучна компанія спеціально завищує характеристики смартфона. Наприклад, якість смартфона набагато гірше заявленого, а Apple про це не сказала ні слова.

Знай.uа писав, що корпорація Google вирішила розширити свої володіння, і на цей раз планує побудувати новий офіс за 1 млрд. доларів. Варто зазначити, що днями раніше точно таке ж повідомлення опублікувала і компанія Apple, яка так само витратить мільярд доларів на будівництво нового офісу для збільшення кількості співробітників і робочих місць.