Як відомо, вже у другій половині лютого наступного року відбудеться презентація флагманського смартфона Samsung Galaxy S10, а він вийде на ринок відразу в трьох версіях, але тільки дві з них будуть справжніми преміум-смартфонами. Остання, як і очікувалося, буде бюджетною версією. Судячи з усього Samsung використовує ту ж стратегію, що і Apple.

17 грудня 2018 року, інсайдери виклали в мережу офіційні зображення Samsung Galaxy S10, що дозволяють поглянути на її зовнішній вигляд за два місяці до презентації. Немає сумнівів, що змін вже не буде в зовнішньому вигляді смартфонів.

Так, зокрема, смартфон Samsung Galaxy S10 отримає 6,1-дюймовий Super AMOLED екран з роздільною здатністю 2K+.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Новинка Galaxy S10 в двох моделях отримає потрійну основну камеру на тильній панелі, а також скляну задню кришку з загартованого скла Corning Gorilla Glass 6, яке допоможе вберегти смартфон від великих падінь. До речі, це натякає на наявність бездротової зарядки. На правому торці знаходиться кнопка керування живленням, а на лівій знайдеться місце для гойдалки регулювання гучності і окремої кнопки, призначеної для запуску голосового помічника Bixby, яким ніхто ніколи не користувався.

Однією з особливостей Plus-версії флагмана стане подвійна фронтальна камера, яка дозволяє робити більш якісні селфі, у тому числі з ефектом розмиття заднього фону.

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi планує випустити новий смартфон, який стане першим смартфоном в лінійці Play. Швидше за все, це зовсім не ігровий смартфон, але потужності і заряду акумулятора вистачить з головою, щоб насолодитися грою. До речі, вартість девайса всього 300 доларів, що не може не радувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову викликають до суду. На цей раз вони не зможуть викрутитися, адже їх спіймали на “гарячому”. Власники iPhone X заявили, що яблучна компанія спеціально завищує характеристики смартфона. Наприклад, якість смартфона набагато гірше заявленого, а Apple про це не сказала ні слова.

Знай.uа писав, що корпорація Google вирішила розширити свої володіння, і на цей раз планує побудувати новий офіс за 1 млрд. доларів. Варто зазначити, що днями раніше точно таке ж повідомлення опублікувала і компанія Apple, яка так само витратить мільярд доларів на будівництво нового офісу для збільшення кількості співробітників і робочих місць.