На виставці CES 2018 корейський гігант LG представив прототип першого в світі телевізора, який можна скрутити в трубочку. Тепер же, популярне видання Bloomberg, з посиланням на власне джерело, повідомляє, що такий телевізор з'явиться в магазинах вже в 2019 році. Для чого це потрібно - невідомо. Однак, після покупки його можна покласти в тубус, і спокійно поїхати додому або на роботу.

нової інформації, в наступному році LG представить повноцінну версію цього гнучкого телевізора з OLED-панеллю і діагоналлю 65 дюймів. У згорнутому стані телевізор являє собою прямокутний модуль, де і ховається гнучкий екран. У будь-якому випадку, його компактність може підкупити користувачів, які звикли до постійних переїздів.

При натисканні на спеціальну кнопку дисплей випрямляється. Вважається також, що новинка зможе згортатися частково, наприклад, щоб перейти з формату 16:9 на 21:9 і закрити всюдисущі чорні смуги перегляду широкоформатного відео. Це допоможе створити ефект присутності в кіно, адже чорні рамки подобаються далеко не всім. Точна дата виходу, назва і ціна подібної новинки поки невідома.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi планує випустити новий смартфон, який стане першим смартфоном в лінійці Play. Швидше за все, це зовсім не ігровий смартфон, але потужності і заряду акумулятора вистачить з головою, щоб насолодитися грою. До речі, вартість девайса всього 300 доларів, що не може не радувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову викликають до суду. На цей раз вони не зможуть викрутитися, адже їх спіймали на “гарячому”. Власники iPhone X заявили, що яблучна компанія спеціально завищує характеристики смартфона. Наприклад, якість смартфона набагато гірше заявленого, а Apple про це не сказала ні слова.

Знай.uа писав, що корпорація Google вирішила розширити свої володіння, і на цей раз планує побудувати новий офіс за 1 млрд. доларів. Варто зазначити, що днями раніше точно таке ж повідомлення опублікувала і компанія Apple, яка так само витратить мільярд доларів на будівництво нового офісу для збільшення кількості співробітників і робочих місць.