Поки геймери ще не відійшли від видовищного та ефектного промо Mortal Kombat 11, команда ентузіастів поспішила випустити власний HD-ремейк перших трьох частин серії. Варто уявити, яку роботу вони виконали, адже за сьогоднішніми мірками ці ігри як мінімум застаріли.

Складно уявити більш вдалий час для релізу: після гучного дебюту нової гри шанувальники напевно будуть не проти освіжити в пам'яті оригінал. До того ж, красива графіка змусить вас радіти як дитина. Mortal Kombat Returns могла стати справжньою історією успіху. Колектив, що стоїть за розробкою, майже домігся визнання Warner Bros.

Команда випустила прототип свого творіння, і він доступний для всіх бажаючих, так що кожен користувач мережі зможе завантажити її абсолютно безкоштовно. До речі, ігри володіють низькими вимогами по продуктивності, так що практично на будь-якому ПК ігри будуть працювати без будь-яких помилок і лагів.

Колектив DSOG зазначає, що в грі можуть зустрітися баги і інші проблеми, однак самі журналісти з подібним не зіткнулися. Як і очікувалося, класичні фаталіті все ж залишили, адже саме вони і зробили гру дуже популярною.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi планує випустити новий смартфон, який стане першим смартфоном в лінійці Play. Швидше за все, це зовсім не ігровий смартфон, але потужності і заряду акумулятора вистачить з головою, щоб насолодитися грою. До речі, вартість девайса всього 300 доларів, що не може не радувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову викликають до суду. На цей раз вони не зможуть викрутитися, адже їх спіймали на “гарячому”. Власники iPhone X заявили, що яблучна компанія спеціально завищує характеристики смартфона. Наприклад, якість смартфона набагато гірше заявленого, а Apple про це не сказала ні слова.

Знай.uа писав, що корпорація Google вирішила розширити свої володіння, і на цей раз планує побудувати новий офіс за 1 млрд. доларів. Варто зазначити, що днями раніше точно таке ж повідомлення опублікувала і компанія Apple, яка так само витратить мільярд доларів на будівництво нового офісу для збільшення кількості співробітників і робочих місць.