Влітку цього року ми з вами дізналися про підготовку Microsoft InPrivate Desktop, що служить для запуску підозрілих програм одноразової пісочниці. Напередодні вона була офіційно представлена під ім'ям Windows Sandbox.

По суті, цей сервіс є віртуальною машиною, яка здатна самостійно запускати підозрілі програми. Вона хоч і працює з операційкою ПК, у разі наявності вірусу, ваша операційна система буде заражена, а користувач отримає повідомлення про те, що програма має небезпечні для файлів коди. По суті це один з кращих способів перевірки програм на сьогоднішній день.

Для використання Windows Sandbox знадобиться Windows 10 professional або Enterprise з номером збірки 18305 або більш пізнім, комп'ютер з 2-ядерним (рекомендується 4 ядра) 64-бітним процесором (AMD64), 4 ГБ оперативної пам'яті (краще 8 ГБ), 1 ГБ вільного дискового простору (рекомендується SSD) та включеної в BIOS функцією віртуалізації. По суті, всі ці вимоги вже є в кожному сучасному ПК.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При кожному запуску у користувачеві “Пісочниці” буде пропонуватися чиста копія Windows 10, при закритті додатка всі файли будуть остаточно видалені.

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi планує випустити новий смартфон, який стане першим смартфоном в лінійці Play. Швидше за все, це зовсім не ігровий смартфон, але потужності і заряду акумулятора вистачить з головою, щоб насолодитися грою. До речі, вартість девайса всього 300 доларів, що не може не радувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову викликають до суду. На цей раз вони не зможуть викрутитися, адже їх спіймали на “гарячому”. Власники iPhone X заявили, що яблучна компанія спеціально завищує характеристики смартфона. Наприклад, якість смартфона набагато гірше заявленого, а Apple про це не сказала ні слова.

Знай.uа писав, що корпорація Google вирішила розширити свої володіння, і на цей раз планує побудувати новий офіс за 1 млрд. доларів. Варто зазначити, що днями раніше точно таке ж повідомлення опублікувала і компанія Apple, яка так само витратить мільярд доларів на будівництво нового офісу для збільшення кількості співробітників і робочих місць.