З моменту виходу операційної системи Windows 10 на ринок пройшло більше трьох років. Всі, хто вже хотів спробувати “десятку”, вже давно це зробили. Однак, навіть через стільки років вона далеко не ідеальна. Варто відзначити, що з-за поганих оновлень, особисті дані користувачів безповоротно зникали, а деякі комп'ютери взагалі не встановлювалося через несумісність.

Так, випущений навесні нинішнього року оновлення для Windows 10 призводило до поломки комп'ютерів, а оновлений апдейт, який не створював такої проблеми, вийшов через місяць після обіцяного початку строку.

При цьому, всі великі апдейти тестуються більш ніж за півроку, тобто у розробників купа часу на те, щоб доопрацювати свій. Однак, варто нагадати, що компанія Microsoft зайнялася розробкою нової “вінди”, яка буде мати приставку Lite.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Тепер над оновленнями для Windows 10 працюють новачки, яких мало досвіду і які часто допускають прикрі помилки, в результаті яких потім у користувачів комп'ютерів на базі Windows 10 пропадають особисті дані, як було після релізу апдейта October 2018 Update.

Нагадаємо, що Microsoft представила нову систему безпеки для Windows. Відзначається, що цей додаток є віртуальною машиною Windows 10, з допомогою якої можна перевіряти надійність додатків. І хоча система використовує оперативку ПК, на комп'ютері буде встановлено відразу 2 операційки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Lenovo Z5 Pro Snapdragon 855 Edition отримає рекордну кількість оперативки. Девайс отримає 12 Гб. Подібних характеристик немає навіть у ігрових смартфонів, які призначені тільки для мобільного кіберспорту. До речі, за девайс доведеться заплатити всього 640 доларів. Враховуючи його можливості, це дуже вигідна угода.

Знай.uа писав, що глава HTC розповів про подальші плани компанії. Як і очікувалося, закривати компанію ніхто не поспішає, проте, змін не уникнути. Варто відзначити, що глава компанії змінить стратегію ведення бізнесу, і тепер HTC буде випускати тільки флагманські смартфони.