Компанія Bosch розповіла подробиці про гнучкому моніторі Innovision Cockpit, впровадженого на моделі Volkswagen Touareg. Основна родзинка системи – вигнутий екран прибирання, перший у своєму роді, як запевняють німці. Подібних елементів інтер'єру в авто, знайти неможливо. Це один з перших екранів для авто, які мають вигнуту форму. Дуже нагадує плазмові телевізори, які по краях мають вигнуті кути. Це допомагає позбавитися від відблисків телевізора, а також охопити як можна більше побаченого на екрані.

Зауважимо, що салон Innovision Cockpit спочатку з'явився на концепті T-Prime в 2016-му, звідки перекочував і на серійний кросовер Touareg. Плюси нової технології: хороші контрастність, яскравість і чіткість зображення навіть по краях.

Варто відзначити, що вигнутий дисплей на приладовій панелі застосовувався ще в 2015 році на концептах Porsche Mission E. Однак, це всього лише прототип, і у маси така технологія не потрапила.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що Microsoft представила нову систему безпеки для Windows. Відзначається, що цей додаток є віртуальною машиною Windows 10, з допомогою якої можна перевіряти надійність додатків. І хоча система використовує оперативку ПК, на комп'ютері буде встановлено відразу 2 операційки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Lenovo Z5 Pro Snapdragon 855 Edition отримає рекордну кількість оперативки. Девайс отримає 12 Гб. Подібних характеристик немає навіть у ігрових смартфонів, які призначені тільки для мобільного кіберспорту. До речі, за девайс доведеться заплатити всього 640 доларів. Враховуючи його можливості, це дуже вигідна угода.

Знай.uа писав, що глава HTC розповів про подальші плани компанії. Як і очікувалося, закривати компанію ніхто не поспішає, проте, змін не уникнути. Варто відзначити, що глава компанії змінить стратегію ведення бізнесу, і тепер HTC буде випускати тільки флагманські смартфони.