Google створила тест-гру під назвою Game of the Year: користувачам пропонують перевірити, наскільки вони в курсі трендів цього року.

Передає Engadget.

В Game of the Year ви повинні відповідати на 20 питань про те, які найпопулярніші пошукові запити в цьому році. Спочатку програма надає лише 2 варіанти відповіді, але чим далі, тим більше варіантів з'являється.

Після того дачі трьох неправильних відповідей, гра закінчується. У перерві між питаннями Google розповідає цікаві факти про тренди або який-небудь жарт. Чим вища швидкість відповідей, тим більше дається додаткових балів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Тут ви можете пограти в цю гру

Нагадаємо, Google перезняв "Один вдома": 38-річний Маколей Калкін не підвів

Головний герой всесвітньо відомого рождественского фільму "Один вдома" 38-річний Маколей Калкін переснялся для реклами Google.

Компанія створила ремейк на фільм, щоб рекламувати свій сервіс Assistant. У відео використовували відомі сцени з фільму "Один вдома".

За сюжетом, дорослий Маколей Калкін залишився один вдома і кличе до себе на Різдво, але на цей раз йому потрібна сучасна допомогу від Google Assistant.

У новій рекламі для Google Калкін повертається в роль фільму, який вийшов на екрани 28 років тому.

Знамениті сцени в будинку МакКалистеров Кевін повторює, але вже у дорослому житті та з сучасними технологіями "розумного будинку".

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Новий вірус заразив мільйони Android-смартфонів: як вберегти дані

Про уразливості Android -смартфонів перед різноманітними вірусами і троянами можна складати легенди. Корпорація Google не може боротися з величезною кількістю вірусів, що заражають мільйони смартфонів щодня. На цей раз предметом нашого обговорення стане троян Andr / Clickr-AD з асортименту Google Play, діяльність якого веде до передчасної розрядки інфікованих гаджетів. Подібних вірусів поки ще не було. У будь-якому випадку, масовості вони не набирали.

Також "Знай.uа" писав про те, що Фанати Mortal Kombat відродили культову гру: завантажити безкоштовно

Поки геймери ще не відійшли від видовищного та ефектного промо Mortal Kombat 11, команда ентузіастів поспішила випустити власний HD-ремейк перших трьох частин серії. Варто уявити, яку роботу вони виконали, адже за сьогоднішніми мірками ці ігри як мінімум застаріли.