Проблем навколо третього покоління Pixel-фонів накопичилося чимало. У мережі з'явилося безліч скарг користувачів зі скаргами на різні косяки в роботі пристроїв. Раніше користувачі відзначали, що камера на смартфоні відмовлялася робити і зберігати фото, після цього скаржилися на те, що девайс сильно перегрівається при зарядці, і навіть вирубується від високої температури нагріву. Тепер користувачі повідомили, що здійснювати дзвінки практично неможливо.

Так, деякі власники Google Pixel 3 і Pixel 3 XL відзначають панує в трубці тишу, яка триває протягом кількох перших секунд після з'єднання. Інші користувачі повідомляють про те, що звук сильно спотворюється. Зокрема, спостерігається відлуння або зникають окремі слова співрозмовника. І хоча проблеми не є постійними, головне завдання пристрою - здійснювати дзвінки. Смартфон від Google не може впоратися і з цим.

Сама Google ніяк не коментує ситуацію. Сумно, що цей рік став рекордним за кількістю проблем з Pixel-фонами, і немає ніякої гарантії, що і далі їх кількість не зростає. До того ж, корпорація добра планує випустити ще кілька смартфонів середнього класу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що автомобілі Volkswagen першими отримають вигнутий дисплей для приладової панелі. Наголошується, що це перші подібні дисплеї, які масово будуть встановлюватися на серійні авто. І хоча раніше були концепти вигнутих дисплеїв, за межі концепту вони так і не вийшли.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, відомий блогер, який випробовує на міцність різні мобільні новинки взявся за Asus ROG Phone. Як виявилося, корпус цілком витримав усі випробування, не рахуючи невеликих подряпин. Однак, це норма для смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Apple визнала, що деякі з iPad Pro при поставці прямо з коробки трохи погнуті. І хоча компанія визнала факт наявності погнутих планшетів, призначать це за проблему - відмовилася, повідомимо, що це норма для планшетів. Нагадаємо, що ціна iPad Pro 2018 року близько 50 000 гривень. Подивимося, що на це скажуть користувачі вигнутих девайсів, і як вони їх будуть продавати в майбутньому.