Продовження знаменитого файтинга Mortal Kombat вийде 23 квітня, для запуску гри буде потрібно 8 ГБ оперативної пам'яті. Досить багато, і далеко не кожен комп'ютер має таку кількість продуктивності.

Оформити попереднє замовлення на гру українцям можна за 749 гривень, повідомляється на офіційному сайті Steam. Швидше всього, на момент виходу гра буде коштувати дорожче.

"Гра включає цілу армію нових і класичних бійців, а кращий у своєму класі сюжетний режим продовжує 25-річні традиції цієї кінематографічний саги", - зазначається на сторінці опису гри в Steam. Це не може не порадувати справжніх фанатів серії.

Щоб пограти за одного з цих бійців, вам знадобиться як мінімум 8 ГБ оперативної пам'яті, відеокарта NVIDIA GeForce GTX 670 або NVIDIA GeForce GTX 1050 (або їх аналоги від AMD), а також процесор Intel Core i5-75, AMD Phenom II X4 965 або AMD Ryzen 3 1200.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Такі системні вимоги навіть не кожна сучасна гра має. Однак, чого тільки не зробиш, щоб отримати можливість провести весело час з друзями.

Реліз Mortal Kombat 11 відбудеться 23 квітня на всіх основних ігрових платформах включаючи PS4, Xbox One, Switch і РС. Попередні замовлення на всіх платформах, крім консолі Nintendo, вже стартували.

Нагадаємо, що автомобілі Volkswagen першими отримають вигнутий дисплей для приладової панелі. Наголошується, що це перші подібні дисплеї, які масово будуть встановлюватися на серійні авто. І хоча раніше були концепти вигнутих дисплеїв, за межі концепту вони так і не вийшли.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, відомий блогер, який випробовує на міцність різні мобільні новинки взявся за Asus ROG Phone. Як виявилося, корпус цілком витримав усі випробування, не рахуючи невеликих подряпин. Однак, це норма для смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Apple визнала, що деякі з iPad Pro при поставці прямо з коробки трохи погнуті. І хоча компанія визнала факт наявності погнутих планшетів, призначать це за проблему - відмовилася, повідомимо, що це норма для планшетів. Нагадаємо, що ціна iPad Pro 2018 року близько 50 000 гривень. Подивимося, що на це скажуть користувачі вигнутих девайсів, і як вони їх будуть продавати в майбутньому.