Компанія Apple перевыпустила оновлення iOS 12.1.2. Воно носить номер складання 16C104 і на цей раз призначене тільки для iPhone. Так, в цій версії не так багато змінилося, а користувачі отримають новий інтерфейс, або ж унікальні можливості і функції.

За відомостями MacRumors, цей апдейт усуває декілька багів, які залишилися непоміченими на момент першого випуску iOS 12.1.2, а також вносить зовсім крихітні зміни, які не тягнуть на реліз апдейта з новим номером. Досить незвично, адже Apple найчастіше поступово покращує операційку, накидаючи незвичайні можливості для камери або інших додатків.

Не виключено, що у нього також включені зміни, які можуть дозволити Apple уникнути заборони на продаж смартфонів у Китаї та Німеччині за порушення патентів Qualcomm, але підтвердження цим припущенням немає. Цілком можливо, що патенти, що Apple незаконно використовувала при створенні iPhone стосувалися тільки iOS 12 начальніх версій.

Завантажити оновлення можна по Wi-Fi, воно встановлюється з збереженням всіх налаштувань, файлів і додатків. Якщо ви вже оновилися до iOS 12.1.2 раніше на цьому тижні, воно може бути вам недоступно.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що автомобілі Volkswagen першими отримають вигнутий дисплей для приладової панелі. Наголошується, що це перші подібні дисплеї, які масово будуть встановлюватися на серійні авто. І хоча раніше були концепти вигнутих дисплеїв, за межі концепту вони так і не вийшли.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, відомий блогер, який випробовує на міцність різні мобільні новинки взявся за Asus ROG Phone. Як виявилося, корпус цілком витримав усі випробування, не рахуючи невеликих подряпин. Однак, це норма для смартфона.

Знай.u писав, що компанія Apple визнала, що деякі з iPad Pro при поставці прямо з коробки трохи погнуті. І хоча компанія визнала факт наявності погнутих планшетів, призначать це за проблему - відмовилася, повідомимо, що це норма для планшетів. Нагадаємо, що ціна iPad Pro 2018 року близько 50 000 гривень. Подивимося, що на це скажуть користувачі вигнутих девайсів, і як вони їх будуть продавати в майбутньому.