20 грудня 2018 року в продаж надійшов компактний фотопринтер Xiaomi Mijia Photo Printer, який пропонується за ціною 72 долара (2 300 грн.). Крім приємної ціни, він володіє непоганим функціоналом.

Це перший продукт екологічного бренду Mijia, який так і інакше пов'язаний з фотодруком. Набір з 40 карток для друку пропонується за ціною 8,5 долара (270 грн.). Вартість одного аркуша становить близько 20 центів (7 грн.). В комплекті з принтером вже є такий набір. Якщо порахувати вартість друку, власники принтерів зможуть роздруковувати свої фото дуже дешево, якщо порівнювати з вартістю послуг копицентров.

Компанія заявила, що після початку прийому попередніх замовлень протягом 2 годин було продано 10 000 принтерів, а сума доходу склала понад 720 тис. доларів. Судячи з усього, перша партія розкуповують дуже швидко. Для всіх, хто бажає заволодіти цим пристроєм варто оформити попереднє замовлення, і чекати появи нової поставки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За габаритами принтер можна порівняти з сучасними смартфонами, він оснащений єдиною кнопкою включення/вимикання. Діагональ друкуються знімків становить шість дюймів, дозвіл одно 300х300 dpi, управління здійснюється зі смартфона або планшета через додаток Mijia.

Нагадаємо, що автомобілі Volkswagen першими отримають вигнутий дисплей для приладової панелі. Наголошується, що це перші подібні дисплеї, які масово будуть встановлюватися на серійні авто. І хоча раніше були концепти вигнутих дисплеїв, за межі концепту вони так і не вийшли.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, відомий блогер, який випробовує на міцність різні мобільні новинки взявся за Asus ROG Phone. Як виявилося, корпус цілком витримав усі випробування, не рахуючи невеликих подряпин. Однак, це норма для смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Apple визнала, що деякі з iPad Pro при поставці прямо з коробки трохи погнуті. І хоча компанія визнала факт наявності погнутих планшетів, призначать це за проблему - відмовилася, повідомимо, що це норма для планшетів. Нагадаємо, що ціна iPad Pro 2018 року близько 50 000 гривень. Подивимося, що на це скажуть користувачі вигнутих девайсів, і як вони їх будуть продавати в майбутньому.