Інженери компанії Google відкрили одну з таємниць смартфонів Pixel 3 і Pixel 3 XL. Всім відомо, що у Google, щодо технологій, головна ставка на програмному забезпеченні, в якому є багато фирменныш фішок, таких як Night Sight, Photomode, Top Shot та інші.

Саме про одну з цих функцій пошуковий гігант розповів на своєму офіційному блозі.
Про це передає 4PDA.

Pixel 3

Top Shot – це більш нова версія функції Motion Photo, яка застосовувалася в старих пристроях лінійки Pixel. Якщо активувати цю функцію або переключити камеру в автоматичний режим, вона запише коротеньке відео під час зйомки кадру, а потім розділить відео на фото. Таким чином власник може вибрати найбільш вдалий кадр.

Схоже реалізована технологія Live Photos на iPhone, але в «яблучних» продуктах вона активується лише тоді, коли в кадрі був рух, - а в Pixel вона доведена до автоматизму.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Розробники розповіли в блозі, що за півтори секунди до і після натискання на кнопку "затвору" Top Shot встигає зняти 90 зображень з високою роздільною здатністю, з яких зберігаються два альтернативних знімка і один оригінал, а потім власник може вибрати найбільш вдалий.

Фірмову розробку Visual cor застосовують, щоб обробити кращі альтеранивные знімки в Pixel 3. Щоб їх створити, в смартфонах від Google є алгоритм комп'ютерного зору, який аналізує освітленість, емоції людей, закриті або відкриті у них очі, усмішку, а також розпізнає фон.

Потім нейромережа знаходить найкращі за всіма пунктами знімки, проте пріоритет не завжди віддається знімками з аналізу особи. Приміром, нейромережа враховує такі фактори, як розмиття. Також нейромережа застосовує автоматичну експозицію, автобаланс і автофокус.

Щоб зробити алгоритм краще, сотні добровольців протестували розробку – їх думка враховувалася при створенні Night Sight. Завдяки цьому, знімки на Pixel 3 покращилися.

Технічні характеристики Google Pixel 3

  • Дисплей, тип: P-OLED
    Діагональ: 5,5 дюйма
    1080 x 2160 пікселів
  • Процесор:Qualcomm Snapdragon 845
  • Відеопроцесор:Adreno 630
  • Пам'ять Оперативня: 4 ГБ
    Вбудована: 64 ГБ
  • Камера Основна: 12.2 Мп
    Фронтальна: 8 Мп + 8 Мп
  • Акумулятор:2 915 маг
  • Операційна система: Android 9.0 Pie

Нагадаємо, Microsoft показала кнопковий телефон з Windows 10

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Xiaomi намагаються захопити книги рекордів Гіннеса: дізнайтесь першими про божевільною задумом китайців

Також "Знай.uа" писав про те, що Huawei пропонує попередньо замовити Honor View 20 за 14 доларів