23 грудня 2018 року, в мережі з'явилися перші деталі про новий Xiaomi Pocophone F2. Судячи з усього, девайс з'явиться на прилавках вже в першій половині 2019 року. Апарат отримає восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, графіку Adreno 640 і модем X50 з підтримкою 5G. Безсумнівно, девайс отримає топову характеристику, так що в продуктивності девайса сумніватися не варто.

Крім того, новинка зможе похвалитися потрійний основною камерою і одинарної фронтальної, роз'ємом USB Type-C підтримкою технології швидкої зарядки Quick Charge 4.0+ і сумісністю з бездротовою зарядкою стандарту Qi.

Сам корпус одержить дуже міцний пластик, адже наявність металу сильно підвищило б вартість смартфона. До речі, він буде продаватися з 6/8 Гб оперативки, залежно від модифікації, і буде підтримуватися відразу дві сім карти. В дисплей Xiaomi Pocophone F2 буде вбудований сканер відбитків пальців, але оптичний, а також акумулятор на 3800 маг, що досить багато для сучасного смартфона. До речі, вартість смартфона від 290 до 350 доларів, в залежності від модифікації.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що культова серія ігор Mortal Kombat підкорила серця мільйонів геймерів. Нова, 11 частина гри вже в 2019 році з'явиться на прилавках. Однак, фанатів гри чекає неприємний сюрприз. Творці гри опублікували системні вимоги гри. Чесно кажучи, далеко не кожен сучасний ПК зможе запустити гру навіть на середніх налаштуваннях графіки. Судячи з усього, не кожен бажаючий зможе пограти в це продовження культової всесвіту боїв без правил.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.1.2 для iPhone і iPad. Серед іншого варто відзначити, що ніяких візуальних змін в інтерфейсі немає, та і функцій теж не додалося. Однак, це оновлення виправляє всі помилки і баги, які були в попередніх версіях.

Знай.uа писав, що ігрові консолі встановили світовий рекорд. Популярні ігрові приставки PlayStation 4, Xbox One і Nintendo Switch продалися більше 1 мільйона одиниць кожна. І хоча цей рекорд встановили ще в листопаді, рекорд затвердили тільки зараз.