Компанія Apple у першій половині 2019 року планує випустити наступне покоління компактного планшета iPad mini. Варто відзначити, що яблучна корпорація вже досить давно не оновлювала лінійку планшетів з меншою діагоналлю. Однак, цьому є логічне пояснення, адже ринок смартфонів і іншої електроніки рухається в бік збільшення екранів.

За повідомленням джерел з виробничого ланцюжка, Apple, масове виробництво iPad mini почнеться в кінці грудня. Apple спробує таким чином впоратися із загальним зниженням продажів своїх планшетів. Не виключено, що і ціна на нього буде значно нижче, адже компанія хоч і поліпшить його продуктивність, але розміри пристрою роблять його дешевше звичайних планшетів від Apple.

Apple не оновлювала 7,9-дюймовий компактний планшет з 2015 року. Тільки в березні 2017 на нього була знижена ціна до 399 доларів за модель з 128 ГБ. Згідно більш раннім чутками, iPad mini отримає здешевлений дисплей і оновлений процесор. Будемо сподіватися, що і функція розблокування за допомогою особи або пальців все ж будуть присутні, адже копані часто робить наголос саме за захист даних користувачів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ті ж китайські джерела також повідомили про очікуваний випуск нового недорого iPad. Замість 9.7-дюймової моделі буде представлена 10-дюймова з більш тонкими рамками дисплея. Залишається тільки очікувати появи нових витоків про девайсі. Немає сумнівів, що злиті фотографії або характеристики з'являться ще до презентації або анонсу.

Нагадаємо, що культова серія ігор Mortal Kombat підкорила серця мільйонів геймерів. Нова, 11 частина гри вже в 2019 році з'явиться на прилавках. Однак, фанатів гри чекає неприємний сюрприз. Творці гри опублікували системні вимоги гри. Чесно кажучи, далеко не кожен сучасний ПК зможе запустити гру навіть на середніх налаштуваннях графіки. Судячи з усього, не кожен бажаючий зможе пограти в це продовження культової всесвіту боїв без правил.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.1.2 для iPhone і iPad. Серед іншого варто відзначити, що ніяких візуальних змін в інтерфейсі немає, та і функцій теж не додалося. Однак, це оновлення виправляє всі помилки і баги, які були в попередніх версіях.

Знай.uа писав, що ігрові консолі встановили світовий рекорд. Популярні ігрові приставки PlayStation 4, Xbox One і Nintendo Switch продалися більше 1 мільйона одиниць кожна. І хоча цей рекорд встановили ще в листопаді, рекорд затвердили тільки зараз.