Експерт з безпеки Жером Сегура (Jérôme Segura) розповів про знайдені вразливості в браузері Google Chrome. При переході на підозрілий сайт, який створений шахраями, браузер раптово збільшує навантаження на комп'ютер. Це призводить до повної завантаженні та проблеми в роботі всього комп'ютера.

Закрити браузер через інтерфейс не можна, доведеться завершувати процес через “Диспетчер задач” в Windows. Це обурило користувачів, адже браузер є одним із захищених серед конкурентів. Судячи з усього, комп'ютер починає майнить биткоины при відображенні сайту, який створений шахраями. Система захисту в браузері не здатна визначити дії підозрілого сайту, тим самим роблячи ПК несправним, сповільнюючи його відгук.

Сторінка з помилкою виглядає як системне повідомлення про шкідливий програмному забезпеченні: “Internet Security Alert! Code: 055BCCAC9FEC”. У той же час, на браузер Mozilla Firefox знайдений баг ніяк не впливає.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фахівці Google вже в курсі помилки їх браузера, і працює над виправленням.

Нагадаємо, що культова серія ігор Mortal Kombat підкорила серця мільйонів геймерів. Нова, 11 частина гри вже в 2019 році з'явиться на прилавках. Однак, фанатів гри чекає неприємний сюрприз. Творці гри опублікували системні вимоги гри. Чесно кажучи, далеко не кожен сучасний ПК зможе запустити гру навіть на середніх налаштуваннях графіки. Судячи з усього, не кожен бажаючий зможе пограти в це продовження культової всесвіту боїв без правил.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.1.2 для iPhone і iPad. Серед іншого варто відзначити, що ніяких візуальних змін в інтерфейсі немає, та і функцій теж не додалося. Однак, це оновлення виправляє всі помилки і баги, які були в попередніх версіях.

Знай.uа писав, що ігрові консолі встановили світовий рекорд. Популярні ігрові приставки PlayStation 4, Xbox One і Nintendo Switch продалися більше 1 мільйона одиниць кожна. І хоча цей рекорд встановили ще в листопаді, рекорд затвердили тільки зараз.