Користувачі смартфонів Google Pixel 3 і 3 XL зіткнулися з черговою проблемою, яка проявляється в тому, що при дзвінках співрозмовники не чують один одного, звук передається переривчасто, слова обрізаються і так далі. Тепер же смартфони, вартість яких починається від 700 доларів не можуть банально виконувати свої звичайні завдання, для яких вони створювалися.

Однак Google Pixel на те і Google Pixel, щоб радувати своїх власників новими проблемами на регулярній основі. Тепер з'явилася інформація про проблеми в роботі дактилоскопічного датчика. І хоча сканер відбитків пальців при розблокуванні працює справно, деякі функції він все ж раптово перестав виконувати, і реагувати на різні команди.

Наприклад, змахування вниз по ньому повинно викликати меню повідомлень, але часто цього не відбувається. Перші повідомлення про це з'явилися ще кілька місяців тому, але з того моменту вони тільки множаться, а реакції Google на цю тему все ще немає. Будемо сподіватися, що після безлічі повідомлень злих користувачів, корпорація добра все ж помітить наявність несправностей в їх продукції.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що культова серія ігор Mortal Kombat підкорила серця мільйонів геймерів. Нова, 11 частина гри вже в 2019 році з'явиться на прилавках. Однак, фанатів гри чекає неприємний сюрприз. Творці гри опублікували системні вимоги гри. Чесно кажучи, далеко не кожен сучасний ПК зможе запустити гру навіть на середніх налаштуваннях графіки. Судячи з усього, не кожен бажаючий зможе пограти в це продовження культової всесвіту боїв без правил.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.1.2 для iPhone і iPad. Серед іншого варто відзначити, що ніяких візуальних змін в інтерфейсі немає, та і функцій теж не додалося. Однак, це оновлення виправляє всі помилки і баги, які були в попередніх версіях.

Знай.uа писав, що ігрові консолі встановили світовий рекорд. Популярні ігрові приставки PlayStation 4, Xbox One і Nintendo Switch продалися більше 1 мільйона одиниць кожна. І хоча цей рекорд встановили ще в листопаді, рекорд затвердили тільки зараз.