Компанії Yota Technologies і Jiuzhou Zhihe Technology оголосили про співпрацю, в рамках якого буде розроблено перший в світі планшет з двома дисплеями.

Раніше ми вже повідомляли про те, що китайська компанія Vivo вже представила смартфон з двома дисплеями, з допомогою яких виробники змогли позбутися від фронтальної камери. Однак, в цей раз мова йде про планшетах.

Як сказано в документі, Yota об'єднає свої команди з Китаю, Росії і Фінляндії для спільної роботи, включаючи проектування апаратного забезпечення та розробку ПО. Подивимося, що з цього вийде. Однак, про бюджетною ціною і мови не може бути. Адже це новинка на ринку, і подібних пристроїв ще не було в продажу.

Судячи з усього, в цій парі Jiuzhou Zhihe Technology буде відповідальна виключно за зборку готових пристроїв, так як саме на це він і спеціалізується.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Про параметри планшета поки нічого не повідомляється, хіба що відомо, що другий дисплей буде електрофоретичним. Іншими словами, другий екран буде точно таким же, як у сучасній електронній книжці. Це допоможе суттєво скоротити споживання енергії акумулятора.

Що ж стосується термінів, у прес-релізі говориться, що новинка імовірно повинна вийти на ринок вже в другому кварталі майбутнього року, так що на анонс девайса до липня покладатися не варто.

Нагадаємо, що культова серія ігор Mortal Kombat підкорила серця мільйонів геймерів. Нова, 11 частина гри вже в 2019 році з'явиться на прилавках. Однак, фанатів гри чекає неприємний сюрприз. Творці гри опублікували системні вимоги гри. Чесно кажучи, далеко не кожен сучасний ПК зможе запустити гру навіть на середніх налаштуваннях графіки. Судячи з усього, не кожен бажаючий зможе пограти в це продовження культової всесвіту боїв без правил.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.1.2 для iPhone і iPad. Серед іншого варто відзначити, що ніяких візуальних змін в інтерфейсі немає, та і функцій теж не додалося. Однак, це оновлення виправляє всі помилки і баги, які були в попередніх версіях.

Знай.uа писав, що ігрові консолі встановили світовий рекорд. Популярні ігрові приставки PlayStation 4, Xbox One і Nintendo Switch продалися більше 1 мільйона одиниць кожна. І хоча цей рекорд встановили ще в листопаді, рекорд затвердили тільки зараз.