В осінній збірці 1809 Windows 10 були проблеми з сервісом iCloud від Apple. Це, звісно, не єдине що турбувало користувачів, але обидві компанії спільними зусиллями виправили все. Утім у збірки 1607 Windows 10 Anniversary Update теж з’явилися проблеми і вони зачепили власників пристроїв Lenovo. Річ у тім, що користувачі не можуть запустити комп’ютер через встановлення оновлення безпеки для браузера Internet Explorer.

Наразі Microsoft вирішує проблеми, що викинкли у користувачів, а поки що розробники радять включити UEFI та відключити Secure Boot. Якщо у вас пристрій від Lenovo, розкажіть чи були у вас проблеми після оновлення?

Нагадаємо, що Samsung Galaxy A10 стане дешевою альтернативою Galaxy S10. Якщо ювілейна модель серії S буде самої передової серед флагманських смартфонів Samsung, то Galaxy A10 повинна відрізнятися розширеними можливостями, але і ціна повинна бути не такою великою, як у флагмана від Samsung.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.1.2 для iPhone і iPad. Серед іншого варто відзначити, що ніяких візуальних змін в інтерфейсі немає, та і функцій теж не додалося. Однак, це оновлення виправляє всі помилки і баги, які були в попередніх версіях.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Знай.uа писав, що ігрові консолі встановили світовий рекорд. Популярні ігрові приставки PlayStation 4, Xbox One і Nintendo Switch продалися більше 1 мільйона одиниць кожна. І хоча цей рекорд встановили ще в листопаді, рекорд затвердили тільки зараз.