Компанія Xiaomi готує для користувачів смартфонів цікаву новинку.

Пошуковим браузерам Chrome, Firefox, Opera, UC Browser, Puffin та іншим складне гідну конкуренцію нова розробка. Компанія Xiaomi найняла розробників для запуску нового браузера під назвою Mint, передає pingvin.pro.

Нова розробка позиціонується компанією як легкий браузер (≈ 10 Мб), простий, швидкий і без реклами. У пошуковику не міститься реклами. Але рекламу на сайтах ви все одно бачитимете.

"Браузер є дуже простим у користуванні та не містить багато різних функцій, які в більшості випадків непотрібні для користування. Є доступний вхід через облікові записи Google або Facebook. Є також режим економії трафіку та нічний режим, який сподобався мені найбільше", - йдеться у повідомленні.

Крім того, компанія потрубувалася про зручність користування браузером у нічний час. У такому режимі, не тільки браузер буде темним, а й усі сторінки, на які ви переходитимете. Спочатку іде звичайне завантаження сторінки у світлих тонах. Після чого, білий колір фону сторінки інвертується у чорний колір.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Нагадаємо, що культова серія ігор Mortal Kombat підкорила серця мільйонів геймерів. Нова, 11 частина гри вже в 2019 році з'явиться на прилавках. Однак, фанатів гри чекає неприємний сюрприз. Творці гри опублікували системні вимоги гри. Чесно кажучи, далеко не кожен сучасний ПК зможе запустити гру навіть на середніх налаштуваннях графіки. Судячи з усього, не кожен бажаючий зможе пограти в це продовження культової всесвіту боїв без правил.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.1.2 для iPhone і iPad. Серед іншого варто відзначити, що ніяких візуальних змін в інтерфейсі немає, та і функцій теж не додалося. Однак, це оновлення виправляє всі помилки і баги, які були в попередніх версіях.

Знай.uа писав, що ігрові консолі встановили світовий рекорд. Популярні ігрові приставки PlayStation 4, Xbox One і Nintendo Switch продалися більше 1 мільйона одиниць кожна. І хоча цей рекорд встановили ще в листопаді, рекорд затвердили тільки зараз.