Компанія HMD Global готує до випуску нову модель смартфона. До речі, смартфон вийде під брендом Nokia. Новинка, позначена індексом TA-1124, засвітилася на сайті Федеральної комісії зв'язку США (FCC), завдяки чому стали відомі її характеристики. Однак, цей не той смартфон, про який ви могли подумати. Він не отримає 5 камер і топовий процесор. Судячи по характеристиках, це бюджетник, який отримає досить непогану начинку.

Як видно, смартфон побудований на однокристальних платформі Qualcomm Snapdragon 439 і наділений екраном діагоналлю 5,99 дюйма. Обсяг оперативної пам'яті становив 2-4 ГБ, об'єм вбудованої флеш-пам'яті — 32 ГБ. І хоча для сучасних ігор він досить слабенький, для спілкування в мережі, або для перегляду відео його продуктивності більш ніж достатньо.

У фронтальній камері використовується датчик роздільною здатністю 8 Мп, а основна камера представлена тандемом датчиків роздільною здатністю 5 і 13 Мп. На диво, камера буде подвійною. Однак, це для “галочки”, адже практично всі смартфони 2018 року мають, як мінімум, подвійну камеру на тильній стороні корпусу. Сканера відбитків в переліку характеристик цієї моделі немає, але є адаптер NFC. Що ж стосується ємності акумуляторної батареї, то вона складе 3500 мА·ч.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Про ціну і дату виходу поки немає ніякої інформації.

Нагадаємо, що Компанії Yota Technologies і Jiuzhou Zhihe Technology планують випустити перший в світі планшет з двома екранами. Варто відзначити, що сам девайс отримає один основний екран, які ми вже давно звикли бачити на мобільних пристроях. Однак, другий кардинально відрізняється від всіх очікувань. Справа в тому, що цей екран взято з електронної книжки, що дозволить істотно заощадити заряд енергії, адже чорнило практично не споживають багато енергії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники смартфонів Pixel 3 знову скаржаться на чергові несправності. Якщо пару днів тому на форумах з'явилися повідомлення про те, що динаміки мікрофон смартфона і працюють несправне, і співрозмовника практично нереально почути, то в цей раз з'явилися проблеми зі сканером відбитків пальців, що не виконує свої функції належним чином.

Знай.uа писав, що Apple різко скоротила виробництво iPhone. В черговий раз яблучна корпорація зменшує поставки новий смартфонів, які продаються не так добре, як хотілося б компанії. Тепер виробництво смартфонів різко скорочується, що безсумнівно вдарить по фінансовому стані компанії.