Nokia 9 — безсумнівно, один з самих очікуваних смартфонів найближчого майбутнього.

Крім того, що це чи не перший смартфон Nokia після ребрендингу, так ще він має 5 камерами на тильній частині смартфона, які розташовані у вигляді кола. До речі, недавні фото чохла для цього девайса показали цілих 7 отворів для камер. Проте, одне з них призначено для спалаху, а друге для датчиків.

І поки що цей апарат не представлений, джерело поділився дуже якісним зображенням.

На жаль, неясно, чи є це фанатським рендером або ж це утекшее в Мережу рекламне зображення, в будь-якому випадку воно відповідає тому, що ми бачили раніше. Однак, смартфон здивує світ не тільки камерами, але і начинкою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Спочатку вважалося, що Nokia 9 буде заснований на SoC Snapdragon 845, проте вже анонсована Snapdragon 855, так що логічніше в апараті було б бачити саме її. Новий процесор здатний затьмарити навіть iPhone XS Max.

З іншого раніше повідомлялося про шестидюймовом екрані і акумулятор ємністю 4000 мА·ч, чого більш ніж достатньо для інтенсивного використання на протязі всього дня.

Нагадаємо, що компанії Yota Technologies і Jiuzhou Zhihe Technology планують випустити перший в світі планшет з двома екранами. Варто відзначити, що сам девайс отримає один основний екран, які ми вже давно звикли бачити на мобільних пристроях. Однак, другий кардинально відрізняється від всіх очікувань. Справа в тому, що цей екран взято з електронної книжки, що дозволить істотно заощадити заряд енергії, адже чорнило практично не споживають багато енергії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники смартфонів Pixel 3 знову скаржаться на чергові несправності. Якщо пару днів тому на форумах з'явилися повідомлення про те, що динаміки мікрофон смартфона і працюють несправне, і співрозмовника практично нереально почути, то в цей раз з'явилися проблеми зі сканером відбитків пальців, що не виконує свої функції належним чином.

Знай.uа писав, що Apple різко скоротила виробництво iPhone. В черговий раз яблучна корпорація зменшує поставки новий смартфонів, які продаються не так добре, як хотілося б компанії. Тепер виробництво смартфонів різко скорочується, що безсумнівно вдарить по фінансовому стані компанії.