Схоже, Apple втратила статус законодавця моди і після “вирізу” сама запозичить у китайських і південнокорейських конкурентів ідею вирізу для фронтальної камери iPhone. На диво, мода на виріз у верхній частині екрана проіснував трохи більше року, і замість нього на ринку з'явилася більш відповідна альтернатива - отвір в дисплеї під камеру.

Відомий інсайдер Ice univers запевняє, що слідом за Samsung і Huawei і у Apple з'являться смартфони з круглими отворами в екранах. Такий дизайн вже отримали Samsung Galaxy A8s і Honor View 20. Не виключено, що деякі виробники теж представлять свої смартфони з цією “родзинкою” найближчим часом.

Правда, з цим Apple трохи припізнилися: iPhone з новими вирізами не варто чекати раніше 2020 року. Можливо, це буде пристрій з 5G, адже саме в цьому році очікується перший “яблучний” смартфон з підтримкою мереж п'ятого покоління. У будь-якому випадку, яблучна корпорація приготує нам якийсь сюрприз, знаючи любов до несподіваних сюрпризів. Що стосується новий айфонів в 2019 році, інсайдери запевняють, що девайси отримають все той же виріз, не рахуючи кількох змін у самому смартфоні, які можуть вплинути на розміри цього самого вирізу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що Компанії Yota Technologies і Jiuzhou Zhihe Technology планують випустити перший в світі планшет з двома екранами. Варто відзначити, що сам девайс отримає один основний екран, які ми вже давно звикли бачити на мобільних пристроях. Однак, другий кардинально відрізняється від всіх очікувань. Справа в тому, що цей екран взято з електронної книжки, що дозволить істотно заощадити заряд енергії, адже чорнило практично не споживають багато енергії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники смартфонів Pixel 3 знову скаржаться на чергові несправності. Якщо пару днів тому на форумах з'явилися повідомлення про те, що динаміки мікрофон смартфона і працюють несправне, і співрозмовника практично нереально почути, то в цей раз з'явилися проблеми зі сканером відбитків пальців, що не виконує свої функції належним чином.

Знай.uа писав, що Apple різко скоротила виробництво iPhone. В черговий раз яблучна корпорація зменшує поставки новий смартфонів, які продаються не так добре, як хотілося б компанії. Тепер виробництво смартфонів різко скорочується, що безсумнівно вдарить по фінансовому стані компанії.