2018 рік ознаменувався появою цікавих новинок на ринку мобільних телефонів. Поділ користувачів на два протилежних табори Android або iOS — тільки посилилося. І обидві армії фанатів отримали новинки, що радують око і б'ють по гаманцю. Наприклад, Apple в цьому році випустила дорогі смартфони, вартість яких перевищив 800 доларів. З Samsung справи відбуваються точно так само.

Оглядачі західних ЗМІ розділилися в думках, яка саме модель виборола пальму першості в 2018 році. На думку Techradar і CNet, це — Samsung Galaxy S9 Plus, “найкращий Android-телефон”. Однак, швидше за все, першість корейському виробнику дали не з-за того, що нові смартфони зробили революцію на ринку ел.ектроники, а тому, що iPhone в 2018 році виявилися провальними. Нагадаємо, що Apple скорочує виробництво нових iPhone з-за рекордно низьких продажів.

Ряд зарубіжних видань відвела друге місце “яблучного” смартфону — iPhone XS. В залежності від обсягу внутрішньої пам'яті його вартість в Україні починалася після 30 тис. грн, а такі витрати на смартфон далеко не кожен собі може дозволити.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple вирішила відмовитися від головної родзинки своїх смартфонів. Звичайно ж, мова йде про вирізі на екрані, який здивував світ ще в 2017 році, коли на прилавках з'явився iPhone X. Сам смартфон поставив тенденцію незвичайних екранів, після чого китайські виробники почали випускати смартфони з вирізами. Однак, на цей раз Apple сама позичить ідею у китайців, і створить новий iPhone з діркой під екран, яка прийшла на заміну прямокутного вирізу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайський смартфон Lenovo Z5s розкупили за хвилину після старту продажів. Однак, це не дивно, адже низька ціна при високих показниках продуктивності не міг залишити нікого байдужим. У зв'язку з цим, перша партія незвичайним смартфоном була розкуплена за 1 хвилину.

Знай.uа писав, що компанія ASUS раптово вирішила захопити ринок смартфонів, адже зовсім недавно запатентувала незвичайний пристрій, яке має форму смартфона. Немає сумнівів, що це звичний нам девайс, але незвичайна слайдерна система здивувала користувачів. Приміром, фронтальна камера буде висуватися з корпуса телефону, тим самим дозволивши дисплею зайняти більшу частину екрана.