Китайська корпорація Xiaomi представила черговий софтверний продукт, який дуже можливо відбере чималу частку користувачів Google Chrome.

Браузер під назвою Mint надзвичайно легкий – важить всього 10 МБ. Для порівняння, вага Microsoft Edge на Android становить 76 МБ.

Цей продуктивний веб-браузер добре адаптований навіть під найбільш бюджетні смартфони. Само собою Mint написаний виключно під операційну систему Android, на якій працюють більшість сервісів Xiaomi і випускаються фірмові смартфони під цим брендом.

Mint Browser – легкий у використанні, швидкий, безпечний і абсолютно невибагливий до ресурсів пристрою мобільний браузер.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Розробники нової програми від Xiaomi позиціонують свою новинку, як "новий Tor", оскільки їхній браузер має максимальну кількість функцій, які підвищують конфіденційність та анонімність користувачів.

У додатку є голосовий пошук, режим "Інкогніто", нічний режим і режим читання, економія трафіку, синхронізація та інше.

Також Xiaomi в своєму анонсі гарантує максимальну безпеку використання Mint, яка обходить шкідливі сайти, настирливі рекламні банери і фішингові посилання, що загрожують розкраданням особистих даних.

Дизайн браузера Mint виконаний в стилі останніх версій MIUI – без гострих кутів і з мінімалізмом.

У браузері також є вбудований нічний режим, управління свайпами і багатозадачність вкладок, які також перемикаються свайпами.

До слова, Xiaomi Mint вже зараз можна безкоштовно завантажити з Google Play.

Перші користувачі відзначають, що працює браузер дійсно спритно, але творці явно злукавили, заявивши про відсутність реклами - вона є. Крім того, вибір пошукової системи обмежений - Yahoo або Google.

Нагадаємо, китайська компанія Xiaomi напередодні католицького Різдва встановила оригінальну ялинку, завдяки чому потрапила в Книгу рекордів Гіннеса. Компанія виклала з 1005 нових смартфонів Mi Play гігантську новорічну ялинку. Висота конструкції становить майже 8 метрів. Ця анімована ялинка-мозаїка з мобільних телефонів стала найбільшою у світі.

Як повідомляв портал Знай.ua, компанія Xiaomi припинила підтримку програмного забезпечення для деяких своїх смартфонів. У першу чергу мова йде про моделі 2016 року Mi 5 та Redmi Note 3.

Також Знай.ua писав, Xiaomi представила пилосос майбутнього за $36. Основною особливістю портативного пилососа SWDK від Xiaomi є функція видалення кліщів. Він може генерувати до 8000 вібрацій в хвилину, що дозволяє йому розворушити кліщів на поверхні тканини меблів і тих, які знаходяться глибоко всередині матраца, перш ніж засмоктати їх.

Крім видалення кліщів, переносний пилосос також стерилізує і вбиває мікроби за допомогою ультрафіолетових променів.