Компанія Google оголосила про запуск нового сервісу, який буде доповнювати офісний пакет Google Docs. Нова програма отримала назву Google Jamboard і стане самим простим сервісом для малювання. Варто відзначити, що це не професійний сервіс для малювання, так що веб-дизайнерам не варто навіть сподіватися на новинку. Сервіс має досить мізерним функціоналом, але для примітивних малюнків більш ніж достатньо.

Поки новий проект працює тільки через браузер, однак у блозі Google зазначено, що в розробці знаходиться і повноцінний мобільний додаток Google Jamboard. Подивимося, наскільки воно буде популярним, враховуючи, що корпорація добра має величезну кількість провальних проектів, які так і не набули популярності.

Як стверджують представники пошукача, вихід нового сервісу в чому обумовлено проханнями самих користувачів, які воліють робити малюнки в єдиній екосистемі.

Фактично, головна перевага і мета програми Google Jamboard – синхронізація та збереження в обліковому записі Google всіх матеріалів і створених документів в даному сервісі. Саме синхронізацію даних між обліковими записами і вміє робити Google.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Що стосується програми, в ній є перемикання товщини лінії малювання, 4 змінних пера для малювання, ластик для очищення полотна і палітра для вибору кольору.

Нагадаємо, що компанія Bethesda, яка є творцем культової ігровий франшизи Fallout щосили намагається воскресити гру Fallout 76, яка виявилася сирою і неграбельною. Мільйони користувачів розчарувалися в компанії, але вона продовжує працювати над невдалим проектом. Тепер в гру введуть кулачні бої, яких так не вистачало для гравців, адже варто нагадати, що гра повністю мультиплеєрна, так що змагання з іншими людьми тут в пріоритеті.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що раптово, кращим ігровим смартфоном 2018 року став саме смартфон від Apple, який ніяк не претендував на таку долю. Експерти показали, що смартфон відмінно показав себе під час ігор, і навіть деякі ігрові смартфони не змогли зрівнятися з якістю.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy S10 вперше засвітився на фото. Варто відзначити, що захисне скло для дисплея смартфона показав всі головні фішки пристрою. Приміром, девайс отримає подвійну фронтальну камеру, яка виведе селфи на новий рівень.