Генеральний директор SpaceX Ілон Маск показав будівництво зорельота нового покоління Starship. Сумнівів немає, що Маск приготував для корабля нові функції, більш крутий движок і поліпшені системи роботи в цілому.

Маск розмістив в Твіттері фото двох частин космічного корабля – конічного перерізу поруч з циліндричним блоком з посадочними ніжками.

"Зоряний корабель з нержавіючої сталі", – написав він. Виглядає він, як мінімум, круто.

Starship – це нова назва, оголошене Маском минулого місяця, верхній або "космічної" ступені ракети-носія наступного покоління, раніше відомої як ракета "Великий сокіл" або BFR. Цілком можливо, що вона призначена навіть для місії по колонізації Марса. Бути може, саме цей корабель відправить сотню людей в космос, в одну сторону.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

SpaceX працює над Starship на стартовому майданчику компанії в Південному Техасі. 22 грудня Маск написав у Твіттері, що перші польоти корабля потрібно чекати вже на початку наступного року, так що фанати вже у всю очікують нових відео від маска після новорічних свят.

"Я зроблю повну технічну презентацію Starship після того, як полетить тестова машина, яку ми будуємо в Техасі, так що, сподіваюся, березень/квітень",– написав він.

Нагадаємо, що компанія Bethesda, яка є творцем культової ігрової франшизи Fallout щосили намагається воскресити гру Fallout 76, яка виявилася сирою і неграбельною. Мільйони користувачів розчарувалися в компанії, але вона продовжує працювати над невдалим проектом. Тепер в гру введуть кулачні бої, яких так не вистачало для гравців, адже варто нагадати, що гра повністю мультиплеєрна, так що змагання з іншими людьми тут в пріоритеті.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що раптово, кращим ігровим смартфоном 2018 року став саме смартфон від Apple, який ніяк не претендував на таку долю. Експерти показали, що смартфон відмінно показав себе під час ігор, і навіть деякі ігрові смартфони не змогли зрівнятися з якістю.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy S10 вперше засвітився на фото. Варто відзначити, що захисне скло для дисплея смартфона показав всі головні фішки пристрою. Приміром, девайс отримає подвійну фронтальну камеру, яка виведе селфи на новий рівень.