Російська пошукова система "Яндекс" перестала видавати офіційну сторінку месенджера Telegram в пошуку. Тепер користувачі цього пошуковика не зможуть знайти пряме посилання на популярний месенджер, який є забороненою на території Росії.

Повідомляється, що під час пошуку в браузері месенджера Telegram "Яндекс" видає версію tlgrm.ru проте офіційний адреса виглядає так: telegram.org. Саме її першим посиланням видає пошуковик Google, який не виконує вимоги Роскомнадзора, який хотів змусити всі пошуковики виключити видачу заборонених сайтів при пошуку для користувачів. Звичайно ж, Google проігнорувала вимоги Росії, у зв'язку з чим заплатила штраф у розмірі 500 тисяч рублів. Звичайно ж, корпорації добра простіше заплатити цей штраф, ніж сперечатися з Роскомнаглядом.

У прес-службі "Яндекса" повідомили, що видалення посилання на сторінку відбувається після внесення її до реєстру заборонених сайтів Роскомнагляду".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Однак посилання на Telegram в "Яндексі" відсутня тільки для користувачів з Росії. Для українців, наприклад, пошуковик першої посиланням видає саме офіційну сторінку.

Нагадаємо, що компанія Bethesda, яка є творцем культової ігровий франшизи Fallout щосили намагається воскресити гру Fallout 76, яка виявилася сирою і неграбельною. Мільйони користувачів розчарувалися в компанії, але вона продовжує працювати над невдалим проектом. Тепер в гру введуть кулачні бої, яких так не вистачало для гравців, адже варто нагадати, що гра повністю мультиплеєрна, так що змагання з іншими людьми тут в пріоритеті.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що раптово, кращим ігровим смартфоном 2018 року став саме смартфон від Apple, який ніяк не претендував на таку долю. Експерти показали, що смартфон відмінно показав себе під час ігор, і навіть деякі ігрові смартфони не змогли зрівнятися з якістю.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy S10 вперше засвітився на фото. Варто відзначити, що захисне скло для дисплея смартфона показав всі головні фішки пристрою. Приміром, девайс отримає подвійну фронтальну камеру, яка виведе селфи на новий рівень.