Компанія Apple випустила оновлення операційної системи iOS 12.1.2. Після установки апдейта користувачі з різних країн почали скаржитися на проблеми з стільниковим зв'язком. Варто відзначити, що це оновлення повинно було виправити всі баги, серед яких теж була проблема з втратою зв'язку. Тепер користувачі досі не можуть повноцінно користуватися смартфонами, і навіть відповідати на дзвінки.

По мірі того, як все більше власників iPhone переходять на iOS 12.1.2, з усього світу приходять повідомлення про те, що операційна система відключає мобільні сервіси передачі даних. Однак, Apple випустила оновлення, яке має виправити цю помилку, але вже до старих проблем додалися і нові. Той самий випадок, коли яблучна корпорація у спробі виправити ситуацію, тільки посилила її.

Нагадаємо, що після оновлення, яке було випущено 20 грудня, власники iPhone стали скаржитися на відсутність підключення до стільникових мереж, можливості відправляти повідомлення, а також приймати вхідні та вихідні дзвінки. Повідомлення з скаргами з'явилися вже 21 грудня і з'являються регулярно.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Сама ж яблучна корпорація досить швидко відгукнулася на прохання власників iPhone, і повідомила, що працює над помилкою.

Нагадаємо, що компанія Bethesda, яка є творцем культової ігровий франшизи Fallout щосили намагається воскресити гру Fallout 76, яка виявилася сирою і неграбельною. Мільйони користувачів розчарувалися в компанії, але вона продовжує працювати над невдалим проектом. Тепер в гру введуть кулачні бої, яких так не вистачало для гравців, адже варто нагадати, що гра повністю мультиплеєрна, так що змагання з іншими людьми тут в пріоритеті.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що раптово, кращим ігровим смартфоном 2018 року став саме смартфон від Apple, який ніяк не претендував на таку долю. Експерти показали, що смартфон відмінно показав себе під час ігор, і навіть деякі ігрові смартфони не змогли зрівнятися з якістю.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy S10 вперше засвітився на фото. Варто відзначити, що захисне скло для дисплея смартфона показав всі головні фішки пристрою. Приміром, девайс отримає подвійну фронтальну камеру, яка виведе селфи на новий рівень.