Американська компанія Fintiv заявила про те, що їй належить патент на технологію, яку Apple використовує в платіжному сервісі Apple Pay. Позивач стверджує, що порушення патенту помічені на всіх моделях iPhone і годин виробника. Юристи компанії Fintiv вимагають від компанії виплати штраф, а також переробки роботи сервісу. Звичайно ж, справа дійде до суду, так що подивимося, як яблучна корпорація спробує викрутить на цей раз.

Згідно з твердженням юристів Fintiv, Купертіно незаконно використовує технологію, пов'язану з методом управління віртуальними картами сервісу, які зберігаються на iPhone і Apple Watch.

Сама компанія стверджує, що патент на цю технологію було отримано в 2011 році, і вона з точністю повторює технологію від яблучної корпорації. Ознаки порушення патенту знайшли як на перших пристроях з підтримкою платіжної системи, так і на новітніх моделях пристроїв. Цього разу звичайним оновленням системи Apple не зможе обійти заборону суду на продаж iPhone.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Bethesda, яка є творцем культової ігровий франшизи Fallout щосили намагається воскресити гру Fallout 76, яка виявилася сирою і неграбельною. Мільйони користувачів розчарувалися в компанії, але вона продовжує працювати над невдалим проектом. Тепер в гру введуть кулачні бої, яких так не вистачало для гравців, адже варто нагадати, що гра повністю мультиплеєрна, так що змагання з іншими людьми тут в пріоритеті.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що раптово, кращим ігровим смартфоном 2018 року став саме смартфон від Apple, який ніяк не претендував на таку долю. Експерти показали, що смартфон відмінно показав себе під час ігор, і навіть деякі ігрові смартфони не змогли зрівнятися з якістю.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy S10 вперше засвітився на фото. Варто відзначити, що захисне скло для дисплея смартфона показав всі головні фішки пристрою. Приміром, девайс отримає подвійну фронтальну камеру, яка виведе селфи на новий рівень.