Цієї осені в продаж на території України і багатьох інших країн світу вступив смартфон Xiaomi Redmi Note 6 Pro, який став досить популярним за рахунок своєї адекватної ціни, а також непоганими характеристиками. На старті продажів цей апарат оцінили в 10 000 грн., тобто в досить велику суму грошей.

Однак, зараз смартфон сильно впав у ціні, і девайс можна знайти в магазинах на території України за ціною в 6 999 гривень. Іншими словами, смартфон впав в ціні на 30 відсотків. Непогана знижка для тих, хто вирішив оновити свій гаджет.

За зниженою ціною його продають в трьох кольорах. Головне купувати глобальну модифікацію, щоб в неї прямо “з коробки” була вбудована прошивка MIUI з усіма сервісами Google і, крім того, з українською локалізацією. Це теж величезний плюс для телефону.

Що стосується характеристик, девайс отримав хоч і не топову начинку, але продуктивності більш ніж достатньо. Отже, смартфон може похвалитися 6,26-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2280 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 636 з тактовою частотою 1,8 ГГц, 3 ГБ оперативної та 32 ГБ постійної пам'яті. Основна і фронтальна камери подвійні, а акумулятор досить великий - 4000 маг.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що компанію Apple знову звинуватили у крадіжці патентів. На цей раз яблучну звинуватив корпорацію не Qualcomm, який протягом останнього місяця намагається відсудити у Apple величезні гроші. Судячи з позовом, Apple нібито вкрала патенти для створення технології безконтактної оплати Apple Pay. Система досить проста, але Fintiv отримала патент на цю ідею ще в 2011 році, в той час як Apple впровадила цю функцію через 5 років.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Google обвинуватили в стеженні за дітьми. Судячи з усього, корпорація дізнається дані про дітей для того, щоб передавати інформацію стороннім особам, які надалі будуп подавати дитині рекламу, яка буде ефективною. Приміром, додатки від Google стежать за місцем розташування дитини, номери в адресній книзі.

Знай.uа писав, що Facebook вляпалася в черговий скандал. Компанію звинувачують у продажу особистої інформації користувачів стороннім компаніям, серед яких Apple, Microsoft, Netflix і Spotify. І хоча компанії роблять вигляд що нічого про це не знають, репутація Facebook наштовхує на думку, що це правда.