Компанія Xiaomi не перестає радувати новинками і на цей раз випустила пральну машину Mijia Smart з функцією сушіння. Як і очікувалося, девайс отримав деякі поліпшення, які виділяють його серед інших пристроїв. Максимально доступна маса білизни для прання становить 10 кг, для сушіння – 6 кг. Цього більш ніж достатньо. До речі, девайс володіє економними витратами води, електроенергії, і прального порошку.

Максимальна кількість обертів віджимання становить 1 400 обертів, і це досить потужно для пральної машинки. Xiaomi Mijia Smart має швидкий режим прання і сушіння, який займе всього 1 годину. Є також технологія, завдяки якій після висушування білизни, на дотик здається, що вона випрасувана. Це теж приємно додаток, яке безсумнівно порадує власника. Крім цього, пралка можна управляти через мобільний додаток, так як устрйоство вміє синхронізуватися зі смартфоном. Коштує новинка, за передзамовленням, ¥1 999 &≈; ₴ 8 000 ($ 290). Звичайна ціна становить ¥2 499 &≈; ₴ 10 000 ($ 364). Погодьтеся, ціна цілком прийнятна, адже за таку ціну девайс володіє величезним функціоналом.

Нагадаємо, що компанію Apple знову звинуватили у крадіжці патентів. На цей раз яблучну звинуватив корпорацію не Qualcomm, який протягом останнього місяця намагається відсудити у Apple величезні гроші. Судячи з позовом, Apple нібито вкрала патенти для створення технології безконтактної оплати Apple Pay. Система досить проста, але Fintiv отримала патент на цю ідею ще в 2011 році, в той час як Apple впровадила цю функцію через 5 років.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Google обвинуватили в стеженні за дітьми. Судячи з усього, корпорація дізнається дані про дітей для того, щоб передавати інформацію стороннім особам, які надалі будуп подавати дитині рекламу, яка буде ефективною. Приміром, додатки від Google стежать за місцем розташування дитини, номери в адресній книзі.

Знай.uа писав, що Facebook вляпалася в черговий скандал. Компанію звинувачують у продажу особистої інформації користувачів стороннім компаніям, серед яких Apple, Microsoft, Netflix і Spotify. І хоча компанії роблять вигляд що нічого про це не знають, репутація Facebook наштовхує на думку, що це правда.