Компанія Nokia раптово повернулася на ринок. Досить швидко шум зійшов на немає і настали трудові будні. HMD Global пробує працювати в бюджетному і середнього рівня сегментах, але важливо усвідомлювати, що без серйозного флагмана домогтися визнання не вийде. Саме тому компанія Nokia представить 9 PureView, а його вихід буде набагато раніше, ніж передбачалося раніше. Таким чином, компанія хоче підібрати оптимальний час анонсу, щоб інші гучні новинки на ринку смартфонів не затьмарили девайс.

Останнім часом у мережі ходило чимало розмов, що прем'єру Nokia 9 PureView відбудеться в лютому наступного року, і щоб акумулювати якомога більшу увагу на ній влаштують окремий глобальний івент. Однак, інсайдери повідомили, що презентація запланована на останній тиждень січня.

А ще обіцяють, що крім багатомодульним камери, флагману буде чим здивувати користувачів. Правда, про що йде мова, не повідомляється. Швидше за все, мова піде про фронтальної камері, яка отримає цілих 2 датчика, які впровадять у вирізи під сам дисплей. Нагадаємо, що основна камера буде мати цілих 5 об'єктивів, а розмістять їх у вигляді кола.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанію Apple знову звинуватили у крадіжці патентів. На цей раз яблучну звинуватив корпорацію не Qualcomm, який протягом останнього місяця намагається відсудити у Apple величезні гроші. Судячи з позовом, Apple нібито вкрала патенти для створення технології безконтактної оплати Apple Pay. Система досить проста, але Fintiv отримала патент на цю ідею ще в 2011 році, в той час як Apple впровадила цю функцію через 5 років.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Google обвинуватили в стеженні за дітьми. Судячи з усього, корпорація дізнається дані про дітей для того, щоб передавати інформацію стороннім особам, які згодом будуть подавати дитині рекламу, яка буде ефективною. Приміром, додатки від Google стежать за місцем розташування дитини, номери в адресній книзі.

Знай.uа писав, що Facebook вляпалася в черговий скандал. Компанію звинувачують у продажу особистої інформації користувачів стороннім компаніям, серед яких Apple, Microsoft, Netflix і Spotify. І хоча компанії роблять вигляд що нічого про це не знають, репутація Facebook наштовхує на думку, що це правда.