Портал TrendingLeaks опублікував рендер флагмана Xiaomi Pocophone F2 і розповів про його характеристики. Так, тепер це точно друга версія лінійки, а не просто перша, але з посиленим корпусом.

Смартфон, на відміну від його попередника, отримав набагато менший, схожий на краплю виріз екрана, замість потворних і прямокутних. Сканер відбитків пальців і подвійна камера залишилися на задній панелі, однак, тепер сканер знаходиться окремо від блоку з двома сенсорами. І все ж, його не вбудували в дисплей, так що в плюс це не йде.

Якщо вірити даним джерела, то Pocophone F2 отримає процесор Snapdragon 845, 6 ГБ оперативної пам'яті і буде працювати на операційній системі Android 9 Pie. Так, характеристики хоч і не найтоповіші, але їх вистачить з головою. Також, передбачається, що у смартфона дві 12-мегапіксельні камери, а про фронтальної практично нічого не повідомляється.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що власникам Samsung Galaxy S9 дуже не пощастило. Повідомляється, що корейський гігант Samsung повинен був випустити оновлення операційки для свого флагмана в 2019 році, однак, він зробив сюрприз, дозволивши сказати користувачам оновлення набагато раніше. Однак, це зіграло злий жарт з власниками смартфонів. Повідомляється, що після оновлення. голосовий помічник Bixby перестає працювати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nokia планувала випустити смартфон з 5 камерами Nokia 9 PureView навесні 2019 року. Однак, не виключено, що новинка з'явився на ринку вже взимку 2019 року. Причиною стало те, що компанія шукає ідеальний момент для анонсу девайса, щоб на тлі інших смартфонів він не залишився в тіні.

Знай.uа писав, що відомий дизайнер показав рендери iPhone 11, вихід яких запланований на 2019 рік. І хоча фото дуже футуристичні, деякі функції просто вражають. Серед іншого, він має 6 камерами, які ховаються під екран.