Ось вже більше 10 років як компанії Sony і Microsoft активно конкурують один з одним на ринку ігрових консолей. Зараз у останньої є найпотужніша в світі ігрова приставка в особі Xbox One X, однак, Sony не стоїть на місці, і вже готується до презентації Sony PlayStation 5, які повинна перевернути світ ігрових консолей.

Як повідомляє видання Engadget з посиланням на своє дослідження ситуації, компанія Microsoft за останні шість місяців зробила дуже багато дій заради того, щоб підготуватися до запуску на ринок ігрової консолі нового покоління, назва якої поки невідома. При цьому компанія Sony зараз займає домінуюче становище на ринку приставок, однак до появи на ринку PlayStation 5 вона готується дуже повільно, що може зіграти з нею злий жарт. Таким чином, консолі Microsoft геймери зможуть придбати набагато раніше, а ось Sony доведеться почекати. У будь-якому випадку, обидві консолі отримають топові характеристики, так що тепер будь-який вибір буде дуже правильним.

Нагадаємо, що власникам Samsung Galaxy S9 дуже не пощастило. Повідомляється, що корейський гігант Samsung повинен був випустити оновлення операційки для свого флагмана в 2019 році, однак, він зробив сюрприз, дозволивши сказати користувачам оновлення набагато раніше. Однак, це зіграло злий жарт з власниками смартфонів. Повідомляється, що після оновлення. голосовий помічник Bixby перестає працювати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nokia планувала випустити смартфон з 5 камерами Nokia 9 PureView навесні 2019 року. Однак, не виключено, що новинка з'явився на ринку вже взимку 2019 року. Причиною стало те, що компанія шукає ідеальний момент для анонсу девайса, щоб на тлі інших смартфонів він не залишився в тіні.

Знай.uа писав, що відомий дизайнер показав рендери iPhone 11, вихід яких запланований на 2019 рік. І хоча фото дуже футуристичні, деякі функції просто вражають. Серед іншого, він має 6 камерами, які ховаються під екран.