З того моменту, як компанія Microsoft випустила фінальну збірку операційної системи Windows 10, пройшло вже більше трьох років, однак, деякі користувачі вважають, що ця вінда вже остаточно померла. І це не дивно, адже компанія протягом 5 років намагалася поліпшити ОС, але восени 2018 року повністю її знищила.

Навесні 2018 року розробники випустили апдейт Redstone 4 для Windows 10, однак він виявився провальним, тому що призводить до поломки комп'ютерів. На вирішення проблем компанії Microsoft знадобився один місяць. Восени, тобто зовсім недавно, відбувся реліз оновлення Redstone 5, в якому також були виявлені критичні недоліки. Варто відзначити, що на порятунок ОС пішло близько 3 місяців, а користувачі все одно залишилися незадоволеними роботою і стабільністю Windows 10.

До того ж, компанія Microsoft вже зайнялася розробкою нової OS Windows Lite, яка стане спрощеною версією звичайної “вінди”, і зможе стабільно працювати на будь-якому пристрої.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що власникам Samsung Galaxy S9 дуже не пощастило. Повідомляється, що корейський гігант Samsung повинен був випустити оновлення операційки для свого флагмана в 2019 році, однак, він зробив сюрприз, дозволивши сказати користувачам оновлення набагато раніше. Однак, це зіграло злий жарт з власниками смартфонів. Повідомляється, що після оновлення. голосовий помічник Bixby перестає працювати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nokia планувала випустити смартфон з 5 камерами Nokia 9 PureView навесні 2019 року. Однак, не виключено, що новинка з'явився на ринку вже взимку 2019 року. Причиною стало те, що компанія шукає ідеальний момент для анонсу девайса, щоб на тлі інших смартфонів він не залишився в тіні.

Знай.uа писав, що відомий дизайнер показав рендери iPhone 11, вихід яких запланований на 2019 рік. І хоча фото дуже футуристичні, деякі функції просто вражають. Серед іншого, він має 6 камерами, які ховаються під екран.