В базі даних китайського державного відомства інтелектуальної власності був помічений новий патент від компанії Meizu, яка описує смартфон зі складним дисплеєм. По всій видимості, Meizu вирішила конкурувати з Samsung і Huawei, які також готують свої гнучкі смартфони.

Однак, це не дивно, адже компанія мало не першою в світі є різні нові фішки для смартфонів. У будь-якому випадку, компанія завжди вдало створює нові фішки для смартфонів, так що сумнівів в тому, що на ринку з'явиться смартфон з гнучким дисплеєм бути не повинно.

На жаль, жодних технічних подробиць про складний апарат Meizu поки немає, а наведені картинки показують лише загальну ідею інженерів компанії. Також немає даних і про терміни випуску смартфона. Швидше за все смартфон буде набагато дешевше своїх конкурентів, адже Samsung просить за свій гнучкий смартфон цілих 1600 доларів, що дуже дорого на сьогоднішній день, хоч і навіть смартфон може змінювати свою форму.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що власникам Samsung Galaxy S9 дуже не пощастило. Повідомляється, що корейський гігант Samsung повинен був випустити оновлення операційки для свого флагмана в 2019 році, однак, він зробив сюрприз, дозволивши сказати користувачам оновлення набагато раніше. Однак, це зіграло злий жарт з власниками смартфонів. Повідомляється, що після оновлення. голосовий помічник Bixby перестає працювати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nokia планувала випустити смартфон з 5 камерами Nokia 9 PureView навесні 2019 року. Однак, не виключено, що новинка з'явився на ринку вже взимку 2019 року. Причиною стало те, що компанія шукає ідеальний момент для анонсу девайса, щоб на тлі інших смартфонів він не залишився в тіні.

Знай.uа писав, що відомий дизайнер показав рендери iPhone 11, вихід яких запланований на 2019 рік. І хоча фото дуже футуристичні, деякі функції просто вражають. Серед іншого, він має 6 камерами, які ховаються під екран.