Видання Igeekphone поділилася з читачами підбіркою нових концепт-артів смартфона Xiaomi Redmi 7. Так, виглядає він не так футуристично, як концепт нового iPhone 2019 з 6 камерами, але виглядає він як мінімум цікаво. До того ж, не виключено, що девайс може з'явитися на прилавках саме в такому вигляді.

Надані зображення також доповнені, нібито, реальними технічними характеристиками майбутньої новинки китайської компанії. Тильна панель Xiaomi Redmi 7 деякими елементами нагадує нещодавно представлений Xiaomi Mi Play, який увірвався на ринок смартфонів завдяки вдалій рекламі. На ній розміщується подвійна основна камера і сканер відбитків пальців.

Лицьова частина демонструє каплевидний виріз під фронтальну камеру, а також більш вузькі рамки по всьому периметру дисплея, діагональ якого складе 5.8 дюйма. Товщина корпусу Xiaomi Redmi 7 дорівнює 7.8 мм.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про ціну поки говорити рано, але девайс буде непоганим середнячком.

Нагадаємо, що новенький iPhone XS Max вибухнув в штанях власника. За словами потерпілого, з його штанів почав валити жовто-зелений дим, а потім він відчув сильний жар. Компанія Apple запропонувала обміняти iPhone XS на новий, але потерпілий вирішив подати на яблучну корпорацію в суд.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що характеристики, смартфона Xiaomi Mi 9 потрапили в мережу задовго до релізу. Серед іншого, девайс отримає топовий чіпсет, а також непогану камеру і діагональ.

Знай.uа писав, що власники дорогих ноутбуків MacBook знову зіткнулися з проблемою. Повідомляється, що клавіатура в деяких моделях перестала працювати, причому Apple раане визнала іншу проблему з клавіатурою. Як виявилося, вся проблема в шлейфі, який закріплений дуже ненадійно, і практично кожен власник ноутбука стикався з цією проблемою. Визнає яблучна корпорація наявність проблеми цього разу - невідомо.