Компанія WhatsApp заявила про те, що з 1 січня 2019 року фірмовий месенджер перестане працювати на безліч старих мобільних пристроїв, що працюють на базі платформи Nokia S40. І хоча здається, що практично нічого не змінилося, варто відзначити, що на даній ОС працювало близько 1,5 млрд пристроїв, так що це величезна частина аудиторії популярного месенджера.

З цього випливає, що десятки мільйонів людей втратять можливість використовувати WhatsApp на своїх старих кнопкових телефонах. У це складно повірити, але до цих пір розробники забезпечували підтримку спеціальної версії фірмового месенджера для Nokia S40. Звичайно, неприємний сюрприз, особливо для власників старих старих девайсів, але придбати новий простіше простого, враховуючи, що є і бюджетні девайси, який на ринку вистачить з головою.

Також вже зараз достеменно відомо, що починаючи з 1 лютого 2020 року месенджер WhatsApp перестане працювати на мобільних пристроях, що працюють на базі iOS 7 і більш старих версій даної ОС. Звичайно, такий аудиторії вже поменше, адже iPhone не живуть більше 5 років, як зазвичай.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що новенький iPhone XS Max вибухнув в штанях власника. За словами потерпілого, з його штанів почав валити жовто-зелений дим, а потім він відчув сильний жар. Компанія Apple запропонувала обміняти iPhone XS на новий, але потерпілий вирішив подати на яблучну корпорацію в суд.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що характеристики, смартфона Xiaomi Mi 9 потрапили в мережу задовго до релізу. Серед іншого, девайс отримає топовий чіпсет, а також непогану камеру і діагональ.

Знай.uа писав, що власники дорогих ноутбуків MacBook знову зіткнулися з проблемою. Повідомляється, що клавіатура в деяких моделях перестала працювати, причому Apple раане визнала іншу проблему з клавіатурою. Як виявилося, вся проблема в шлейфі, який закріплений дуже ненадійно, і практично кожен власник ноутбука стикався з цією проблемою. Визнає яблучна корпорація наявність проблеми цього разу - невідомо.